Spring til indhold

Virtuel Rådgivercafé - maj 2020

Online rådgivercafè om Coronavirus situationen og om at komme i gang igen. I denne specielle situation, har vores rådgivere denne gang stillet sig til rådighed for at svare på erhvervsspørgsmål - bl.a. også relateret til Coronavirusen. Holbæk Erhvervsforum inviterer – i samarbejde med en lang række af vores lokale rådgivermedlemmer – etablerede virksomheder og iværksættere til gratis Rådgivercafé.
04.05.2020

Online rådgivercafè om Coronavirus situationen og om at komme i gang igen.

I denne specielle situation, har vores rådgivere denne gang stillet sig til rådighed for at svare på erhvervsspørgsmål

 

ONLINE RÅDGIVERCAFÉ 2 

Mandag d. 4. maj 2020 kl. 16.00-17:00, har vi været så heldige at de rådgivere der skulle have afholdt den traditionelle rådgivercafé, har indvilliget i, at afholde en virtuel rådgivercafé, hvor de i plenum svarer på erhvervsrelaterede spørgsmål. Herunder også om Corona situationen. Det kan være spørgsmål til hjælpepakkerne, ansættelsesforhold, finansiering eller du kan få gode tips til, hvordan du kommer igang igen efter karantænen.  

Rådgiverne vil trække på deres erfaring og prøve at hjælpe dig videre så godt som muligt.

HVORDAN KAN JEG DELTAGE?
Tilmeld dig i modulet nedenfor. Ca. kl. 15.45 på mandag vil du modtage et link til et program der hedder Zoom. Klik på linket og du bliver ført til webinaret/rådgivercaféen. Du kan altså kun deltage hvis du har tilmeldt dig senest d. 4. maj kl. 12.00. 

Denne gang vil al rådgivning foregå i plenum og du vil kunne høre alle spørgsmål og svar som stilles og gives. 

Virksomhederne der er står for rådgivningen denne dag er: 

Advokat: CityAdvokat.dk  

Revisor: Beierholm 

Bank: Nordea  

Marketing: Netinspire.dk 

Holbæk Erhvervsforum vil ligeledes være repræsenteret på mødet. 

 

 

Tilmeldingsformular

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.Feedback

Sidst opdateret

14.12.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green