Spring til indhold

Virtuel Rådgivercafé - februar 2021

Holbæk Erhvervsforum inviterer – i samarbejde med to af vores medlemsvirksomheder til virtuel rådgivercafé med fokus på statens hjælpepakker.
02.02.2021

 VIRTUEL RÅDGIVERCAFÈ – om Corona situationen

Kære medlemmer og interesserede

Tirsdag den 2. februar 2021 fra kl. 16.00-17.00 inviterer Holbæk Erhvervsforum til virtuel rådgivercafé, med et fælles tema – Corona situationen og med særligt fokus på Statens hjælpepakker. Denne eftermiddag vil rådgivere fra to virksomheder prøve, at svare på de spørgsmål du måtte have om den situation vi er i lige nu, med særligt fokus på hjælpepakkerne. 

Denne dag vil rådgivercaféen foregå i plenum og du vil kunne høre alle spørgsmål og svar fra deltagerne. Rådgiverne denne dag kommer fra flg. virksomheder:

  • Revisor: Revida 
  • Pengeinstitut: Nykredit

HVORDAN KAN JEG DELTAGE?
Tilmeld dig i modulet nedenfor. Senest tirsdag den 2. februar om formiddagen, vil du modtage et link til et Teamsmøde. Klik på linket og du bliver ført til webinaret/rådgivercaféen. Du kan altså kun deltage hvis du har tilmeldt dig senest mandag d. 1.februar 2021. 

Denne gang vil al rådgivning foregå i plenum og du vil kunne høre alle spørgsmål og svar som  Da hjælpepakkerne på nogle områder er ret individuelle og ændres hele tiden, må der tages forbehold for ændringer m.m.

Tilmeldingsformular

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

 Feedback

Sidst opdateret

21.01.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske oplysninger

Tid:
Tirsdag den 2. februar 2021 kl. 16.00 - 17.00

Sted:

ONLINE PÅ TEAMS

Tilmelding nødvendig senest 1/2 via tilmeldingsformularen nederst

Bemærk at tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris:

GRATIS