Spring til indhold

Rådgivercafé - november 2021

Holbæk Erhvervsforum inviterer – i samarbejde med en lang række af vores lokale rådgivermedlemmer og Vækstfonden – etablerede virksomheder og iværksættere til gratis Rådgivercafé.
03.11.2021

RÅDGIVERCAFÉEN
Her kan du som altid få fortrolig én-til-én-rådgivning af advokat, bankrådgiver, vækstfond, revisor eller marketingekspert:

Advokaten:
Typiske spørgsmål til advokaten handler om virksomhedsform, hæftelse, aftaler og måske arvereglers betydning for ejerskifte eller fortsat drift.

Bankrådgiveren:
Bankrådgiveren svarer på spørgsmål omkring finansiering af virksomheden – herunder krav til egenkapital og muligheder for banklån, realkreditlån, factoring mm.

Vækstfonden:
Nu også mulighed for at møde Vækstfonden og spørge til fondens muligheder for finansiering af virksomheden – herunder krav til medfinansiering mm.

Revisoren:
Revisoren møder du med spørgsmål omkring administration, budgettet (anlæg, drift og likviditet), virksomhedsform, momsafregning og skat.

Marketingeksperten:
Stil de hurtige spørgsmål til marketingeksperten, når det gælder din virksomheds visuelle profil, synliggørelse af din virksomhed, online markedsføring (hjemmeside, Facebook og Google etc.) og offline markedsføring som fx tryksager, skiltning og annoncer.

Holbæk Kommunes erhvervskonsulent
Du kan kontakte erhvervskonsulenten om alt, der har med myndighedsforholdet mellem virksomhed og kommune at gøre

 ... kræver dine spørgsmål mere omfattende svar, så guider rådgiveren dig smidigt videre i processen.

Når du tilmelder dig, så husk at angive, hvilken type rådgivning, du efterspørger. Dermed kan vi sikre, at bemandingen matcher netop dit behov bedst muligt.

Tilmeldingsformular

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

 Feedback

Sidst opdateret

17.09.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske oplysninger

Tid:
Onsdag den 3. november 2021
kl. 16.00 - 17.00

Sted:

Holbæk Erhvervsforum
Ahlgade 1C, Holbæk

GRATIS

Tilmelding nødvendig senest 1/11 før kl. 11.00 via tilmeldingsformularen nederst.

 

Bemærk at tilmelding først er registreret , når du har modtaget en mail med kvittering.

 

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.