Spring til indhold

Morgenmøde med Borgmesteren - oktober 2020

Holbæk Erhvervsforum inviterer til Morgenmøde med Borgmesteren, hvor der bliver mulighed for at drøfte erhvervspolitiske emner med Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen. ARRANGEMENTET ER AFLYST.
08.10.2020

Morgenmøde med Borgmesteren  -AFLYST-

AFLYST - AFLYST - AFLYST

Den er her stadig – Corona-epidemien – og det er svært at forudsige, hvor og hvornår smittetrykket stiger igen. Vi er alle opmærksomme, har fået nye rutiner – og udviser forsigtighed, men alligevel kan vi se, at smittetrykket pludseligt kan stige voldsomt. Og selvom vi i Holbæk Kommune ikke er omfattet af de skærpede forsamlingsrestriktioner, så skal vi passe på hinanden. Borgmestermorgenmøderne plejer at være et tilløbsstykke med over 100 deltagere, men i denne tid er det svært at navigere med så mange mennesker, når vi samtidig skal sikre alles sikkerhed og tryghed. Det vigtigste er, at vi skal kunne passe på hinanden hele tiden, og derfor har vi – Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Kommune – besluttet, at vi udskyder borgmestermorgenmøderne på ubestemt tid. Det håber og tror vi på, der er forståelse for.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

17.11.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Morgenmøde med Borgmesteren - oktober 2020

Tidspunkt:

Torsdag d. 8. oktober 2020 kl. 07.00- 09.50 /ARRANGEMENTET ER AFLYST

Sted:

Kommer snart. 

Tilmelding: Senest den 6. oktober 2020.

AFLYST - Tilmelding beror på først til mølle - og kan ske via tilmeldingsformularen til venstre.  

Bemærk at tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris:

GRATIS - men der opkræves et No-show-fee på kr. 200,- plus moms ved udeblivelse uden afbud.