Spring til indhold

HEF Talks

HEF Talks er et nyt netværksarrangement hvor du har mulighed og tid til at møde andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum. På hvert møde vil der også være et eller to oplæg som kan være lige fra oplysende og inspirerende fortællinger om virksomheder, personer, erfaringer og erkendelser over til helt regulære røverhistorier.
06.06.2019

HEF TALKS 

HEF TALKS er et koncept/netværksarrangement hvor medlemmer af Holbæk Erhvervsforum kan mødes og netværke med hinanden.  Fokus er på at netværke og møde nye mennesker. 

Denne eftermiddag skal vi til Tuse Næs hvor vi skal besøge virksomhederne IKR og Contractpedia som holder til på Hørbygaard.  Vi skal høre lidt om virksomhederne og selvfølgelig også have tid til at snakke sammen.

Vi håber på godt sommervejr, så vi rigtig kan nyde Hørbygaards omgivelser, og samtidig sørger vi for lidt godt til ganen.   

Tilmeld dig via formularen nedenfor.

Tilmelding

 Feedback

Sidst opdateret

26.02.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

HEF TALKS - IKR

Tidspunkt:

Torsdag den 6. juni 2019 kl. 15.00- 17.00

 

Sted:

IKR - Consulting Group
Tuse Næs Vej 7a (Hørbygaard)
4300 Holbæk 

Tilmelding:

Via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest mandag den 3. juni 2019. 

Pris:

For medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Byforum eller Turismeforum er det gratis at deltage. 

For ikke-medlemmer er prisen kr. 200,- + moms pr. pers. 

Persondata:

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m. der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.