Spring til indhold

Global Entrepreneurship Week 2017 Holbæk

I forbindelse med Global Entrepreneurship Week 2017 afholder vi et lokalt arrangement i Holbæk med fokus på vækst og iværksætteri. Global Entrepreneurship Week Denmark er en del af en verdensomspændende begivenhed, der finder sted hvert år i november måned over hele verden for at fremme entreprenørskab og vækst globalt. Der er p.t. 160 lande som afholder GEW.
14.11.2017

Ønsker du at udvide dit netværk?
Mød erfarne erhvervsledere og boost din virksomhed

Vi fortsætter successen på SOHO lounge & music bar for 4. år i træk, hvor lokale iværksættere møder hinanden og det etablerede erhvervsliv.

Vi har igen i år lavet et spændende program i forbindelse med Global Entrepreneurship Week  - med sparring, hvor du får rig lejlighed til at præsentere din virksomhed og blive inspireret under festlige rammer.

Eventen er et samarbejde mellem Holbæk Rotary Klub, Holbæk Østre Rotary Klub, Svinninge Rotary Klub, SOHO lounge & music bar og Holbæk Erhvervsforum samt vore respektive netværk.

Vi inviterer iværksættere og ejerledere af potentielle vækstvirksomheder. Det er alle personer, som har et ønske om at udvikle og vækste sin virksomhed og som gerne vil i dialog med andre erhvervsfolk for at inspirere og blive inspireret.

Eventen løber af stablen tirsdag d. 14. november kl. 15.20 til kl. 19.30

Vi har primært to happenings i løbet af eventen:

  • Sparring ved tre cafeborde: Her har du mulighed for på 3 forskellige cafeborde at præsentere dine forretningsmæssige overvejelser, gode ideer og spørgsmål til etablerede virksomhedsledere, som gerne vil give ud af sine erfaringer.
  • Tapas og networking
    Du får ny inspiration med hjem – måske møder du nye samarbejdspartnere, sparringspartnere, kunder eller får glæde af hinandens netværk. Måske får du aftalt et efterfølgende kaffemøde eller på anden måde bruge de kontakter, som du får i løbet af aftenen. 

Vær klar til at:

  •          Præsentere din virksomhed
  •          Skabe relationer og udvide dit netværk
  •          Få faglige indspark
  •          Finde nye samarbejdspartnere
  •          Udveksle visitkort og få en sjov aften

Du får garanteret ny inspiration med hjem – og måske møder du nye samarbejdspartnere, sparringspartnere, kunder eller får glæde af deres netværk.

Tilmeld dig snarest og senest d. 3. november ved at kontakte Bodil Islann på bodil@heforum.dk M: 26397969 – oplys venligst navn, firma, mobilnr. og e-mail.

Der er begrænset antal pladser. Arrangementet er gratis, men ved udeblivelse uden afbud fremsendes faktura på kr. 250 inkl. moms.

Vi håber at se dig på

SOHO lounge & music bar
d. 14. nov. kl. 15.20 til kl. 19.30
Kanalstræde 14, 4300 HolbækFeedback

Sidst opdateret

14.06.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green