Spring til indhold

Følg mig - ledelse når der er allermest brug for det

Holbæk Erhvervsforum inviterer i samarbejde med Holbæk Business & CycLink til foredrag med en af landets bedste ledere og kongehusets ceremonimester Kim Kristensen.
28.03.2019

Følg mig
Ledelse når der er allermest brug det.

Kim Kristensen har stået i de mest krævende situationer, en leder kan opleve. Som officer har han flere gange ført danske soldater i krig, hvor beslutninger i bogstaveligste forstand er et spørgsmål om liv og død. Han har senere brugt sine erfaringer med ledelse i erhvervslivet, den kommunale verden, diplomatiet og kongehuset, hvor han i dag fungerer som ceremonimester.

Som leder må du – især i vanskelige tider – have mod til at stille dig i forreste linje, udpege en retning og sige: Følg mig!

Eksemplets magt er stærk og tydelig, skriver Kim Kristensen. Du skal lede fra fronten. Du skal gå forrest. Det skaber tillid og troværdighed blandt medarbejderne, at de ved, at du nok skal være der, ikke kun når skåltalerne holdes, men også når det gør allermest ondt.

Med baggrund i egne erfaringer giver han samtidig en række effektive redskaber til at skabe en unik strategi med konstant fokus på hård træning samt viljen til at sætte drømmeholdet. Det er fundamentet for ledelse i verdensklasse.

Foredraget er også et opgør med Rambo-ledelse og ”kæft, trit og retning”, resultatmålinger, simple måleskemaer og regneark. Du skal elske dine medarbejdere, lyder hans provokerende budskab. Det er dem, der i sidste ende skal skabe resultaterne, og først når de mærker din omsorg, er de parat til at følge dig gennem ild og vand.

Kim Kristensen, født 1964, er kongehusets ceremonimester. Han har tidligere været adjudant for  Dronning Margrethe  og ledet militære operationer i Kroatien 1995 og Kosovo 2005. I 2007 blev han udnævnt til oberst og chef for den danske krigsindsats i Afghanistan. Kim Kristensen blev i 2009 kåret til Årets Leder af Ledernes Hovedorganisation, og han holder foredrag om ledelse rundt om i verden.

 .........................................................

Foredraget med Kim Kristensen er det årlige foredrag som afholdes i forlængelse af Holbæk Erhvervsforums Generalforsamling og foredraget er også en del af Holbæk Business & CycLinks foredragsrække, hvor overskuddet doneres til lokale børn med vanskelige vilkår i Holbæk Kommune.

Derfor er der 125 gratis billetter (max. 2 pr. virksomhed) til Holbæk Erhvervsforums medlemmer. Ud over dette er der mulighed for at købe billetter til en særlig medlemspris a kr. 100,- excl. moms.

Billetter til ikke- medlemmer koster kr. 200,- excl. moms. Al billetsalg kører efter først-til-mølle princippet. Sidste frist for tilmelding er den 21. marts 2019.

Tilmelding skal ske via formularen nedenfor. Betaling for billettene skal ske ved overførsel til Reg. nr. 0520 og kontonr. 1043501 Sparekassen Sjælland-Fyn. Køb er gennemført når betaling er registreret. Kvittering fremsendes efterfølgende.

Holbæk Business & CycLink er en ny forening, som er stiftet af Rotary Holbæk, JCI Holbæk og Holbæk Erhvervsforum. 

 

    

 

Der er lukket for tilmeldinger - men du er velkommen til at kontakte os for at høre om der er flere ledige pladser.

Tlf. 59 44 42 68 eller mail lena@heforum.dk

 

 Feedback

Sidst opdateret

25.06.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Følg mig - ledelse når der er allermest brug for det

Tidspunkt:

Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19:30-21:00.

Sted:

Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk 

Tilmelding:

Kan ske via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest den torsdag 22. marts 2019.

Pris:

Gratis - for de første 125 deltagere fra medlemsvirksomheder.  Efter først til mølle princippet. 

Bemærk at der for gratis billetterne opkræves et no-show- fee på kr. 250,- ved manglende afbud.

Særlig medlemspris kr. 100,- excl. moms. 

Pris for andre er kr. 200,- excl. moms pr. person. Tilmeldingen gælder når betaling er registreret. 

Betaling kan ske via bankoverførsel til Sparekassen Sjælland og Fyn Reg. nr. 0520 Kontonr. 1043501

 

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m., der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.