Spring til indhold

Generalforsamling 2018, foredrag og buffet

I forlængelse af generalforsamlingen inviterer Holbæk Erhvervsforum til et foredrag med Christine Feldthaus, ”Spyt ud – og træng igennem!” . Efter foredraget og debatten tilbyder Holbæk Erhvervsforum medlemsvirksomheder og deres medarbejdere - Buffet inkl. drikkevarer til en pris af kr. 250,00 pr. deltager. Deltagelse i generalforsamlingen og foredrag er gratis.
21.03.2018

Der bliver smæk for skillingen, når Christine Feldthaus gæster os efter at generalforsamlingen er overstået. Ingen ved bedre end Christine Feldthaus hvor skabet skal stå. Eller rettere, hvem der har sat skabet, hvor det står. En lang karriere i reklamebranchen har givet hende en indsigt i livsmønstre og mennesketyper, som har gjort hende til en tilbagevendende ekspert i programmer som ’Kender du typen’ og ’So F***ing Special’ på DR. 

Christines foredrag ”Spyt ud – og træng igennem!” er et lavpraktisk foredrag om kommunikation.Kan du spytte ud og slå igennem med dine budskaber? Og trænger de budskaber ind? Eller bruger du for meget tid på at small talke, chit chatte og “bullshitte”? Med digitaliseringen og brugen af sociale medier er kommunikation blevet vigtigere end nogensinde. Du bliver i foredraget præsenteret for nogle humoristiske fif, du kan bruge i praksis til at blive mere tydelig overfor din omverden.

Christine tager i sit foredrag afsæt i sine 20 års erfaring med kommunikation og formidling i reklamebranchen samt sine 10 års erfaring med TV og foredrag. Det er den ærlige og nærværende samtale, der er i fokus, når Christine deler sine erfaringer.

 

kun for medlemmer og kun et navn pr. tilmelding
- efter generalforsamlingen kl. ca. 16.30
pris pr. deltager for medlemmer og ansatte kr. 250,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

17.12.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske informationer

Kl. 15.00 - Generalforsamling

kl. 16.00 - (ca. tidspunkt) Pause - imens repræsentantskabet afholder møde

Kl. 16.30 - Foredrag (ca. tidspunkt)

Kl. 18.00 - Buffet - kr. 250,-

Sted:

Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, Holbæk

Tilmelding:

Af hensyn til det praktiske er tilmelding nødvendig - se tilmeldingsformularen nederst.

Senest mandag den 19. marts 2018