Spring til indhold

Forventede rådgiveropgaver på B&A-projekter i Holbæk Kommune i 2020?

Når det endelige budget for 2020 er vedtaget tegnes der et billede af byggeriplanerne for 2020+ og dermed mulige rådgiveropgaver, der kommer til at ligge til grund for udbud af de forskellige B&A-entrepriser. I et samarbejde mellem Holbæk Erhvervsforum, Dansk Byggeri og Holbæk Kommune inviteres rådgivere med tilknytning til B&A-branchen derfor til informationsmøde med fokus på de kommunale B&A-projekter 2020+ og vi får mulighed for at møde de kommunale projektledere mm.
11.11.2019

Foreløbigt program:

På mødet vil der for rådgivere være mulighed for at høre om de kommunale B&A-projekter, som forventes at blive aktuelle efter det vedtagne investeringsbudget for 2020+ og dermed nogle af de projektopgaver/formodningsprojekter, som kan forventes at blive aktuelle i 2020 v/Ronnie G. Pedersen, Leder af Kommunalt Anlæg, Vækst & Bæredygtighed 

Vi håber også at kunne præsentere 1-2 spændende private projekter på vej. 

På mødet vil der samtidigt være mulighed for at møde de kommunale projektledere, der varetager B&A-området ved de fremtidige opgaver.

Kom og hør om mulighederne og udvid dit netværk!

Tilmelding Rådgiveropgaver

 Feedback

Sidst opdateret

21.08.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske informationer

Tid:

Mandag den 11. november 2019

kl. 15.00-17.00

 

Sted:

Holbæk Kommune, Kantinen

Kanalstræde 2, 4300 Holbæk

 

Tilmelding:

Nødvendig

Pris:

Gratis

Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show-fee på 200,- + moms.

Tilmeldingsfrist 30. oktober 2019

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister mm. der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.