Spring til indhold

Erhvervssalon - Helterejsen med Inger Petri

Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Teater inviterer til erhvervssalon på Holbæk Teater. Denne morgen får vi besøg af Stress- og Mastercoach Inger Petri og hendes foredrag om helterejsen.
02.04.2019

 

Erhvervssalon - Helterejsen med Inger Petri 

Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Teater har denne morgen fornøjelsen af, at invitere jer med på en rejse – eller rettere en helterejse.  

 

Inger Petri er stress- og mastercoach, og hun vil tage os med på en helterejse. En helterejse der samtidig er en forandringsrejse med forandringsprocesser, som kan overføres på mange af livets eller erhvervslivets begivenheder eller stadier.  

Helterejsen eller forandringsprocessen består af 12 trin som vi gennemgår når vi gennemlever en krise. Inger vil fortælle om nogle af sine egne personlige kriser, og om hvordan hun med tiden lærte at vende sin modgang, sorg og smerte til medgang og styrke i sit liv.

Ud over kaldet som stress – og mastercoach, er Inger Petri velsignet med en skøn sangstemme. Det får vi nogle smagsprøver på i løbet af morgenen.

Kom og hør om helterejsen og om, at leve i NU'et med bagagen som en ballast i stedet for en belastning, og om hvordan man ved at ændre sin tankegang kan forvandle sin verden og sit liv.

Tilmelding:

 

Ervhvervssalon - april 2019Feedback

Sidst opdateret

26.02.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervssalon - April 2019

Tidspunkt:

Tirsdag d. 2. april 2019 kl. 07.30 - 10.00.

Sted:

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk.

Tilmelding:

Nødvendig og senest fredag den 29. marts 2019. 

Pris:

Gratis - for medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Byforum og Turismeforum. 

For ikke medlemmer er prisen kr. 235,- pr. person.

Der serveres en let morgenmad.

Bemærk at tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.

Bemærk der opkræves et No-show-fee på kr. 200,- plus moms ved udeblivelse uden afbud.