Spring til indhold

Erhvervssalon - Få styr på generationerne

Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Teater inviterer til Erhvervssalon på Holbæk Teater. Denne morgen skal det handle om de forskellige generationer i det danske samfund når vi får besøg af Marianne Levinsen.
24.09.2019

Få styr på generationerne!

Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Teater inviterer til en Erhvervssalon hvor det skal handle om de forskellige generationer i det danske samfund. 

Vi har denne morgen fornøjelsen af, at præsentere forfatter og fremtidsforsker Marianne Levinsen, som med udgangspunkt i sin bog  7 generationer – værdier, forbrug og levevis nu og i fremtiden vil give os indsigt og viden om de forskellige generationer i det danske samfund, og hvordan det udfordrer og påvirker detailhandel, arbejdspladser og de offentlige systemer nu og i fremtiden. 

Denne morgen vil der være fokus på de sidste 5 generationer - da vi forventer at disse generationer vil være til stede denne morgen. 

Marianne Levinsen har siden 2006  arbejdet professionelt med  især med megatrends, globalisering, virksomheder, arbejdsmarked, generationer, byggeri, bolig, bosætning, ledelse, , de unge generation Z, generationer, kommunikation, detailhandel,  forbrugere  for virksomheder  og offentlige organisationer i både Dk og Norden.

Hun er en engageret og energisk  foredragsholder, og har  en baggrund som medarbejder, leder og konsulent i både private og offentlige virksomheder.  Fra 2009 medlem af  Kraks Blå bog som den første kvindelige fremtidsforsker. Hun er desuden forfatter til bogen – 7 generationer – værdier, forbrug og levevis nu og i fremtiden medforfatter på bøgerne "2020 - forbrugere, detailhandel og byer i fremtiden “  og “ Børn, Unge og forældres møde med sundhedsvæsenet "og bestyrelsesmedlem for Aarhus Tech  samt skribent i bl.a. Jyllandsposten samt bidragsyder til produktivitetskommissionens arbejde. 

Glæd dig til en spændende morgen og tilmeld dig nedenfor:

 

Erhvervssalon - efterår 2019

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

25.06.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervssalon - Få styr på generationerne!

Tidspunkt:

Tirsdag d. 24. september 2019 kl. 07.30 - 10.00.

Sted:

Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk.

Tilmelding:

Nødvendig og senest fredag den 20. september 2019. 

Pris:

Gratis - for medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Turismeforum og Holbæk Byforum

 For ikke medlemmer er prisen kr. 235,- pr. person.

Der serveres en let morgenmad.

Bemærk at tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

Bemærk der opkræves et No-show-fee på kr. 200,- plus moms ved udeblivelse uden afbud.