Spring til indhold

En eftermiddag i Løvens Hule

Programserien Løvens Hule på DR1 har taget Danmark med storm. Sjældent er der blevet talt så engageret om forretningsudvikling og iværksætteri ved de danske middagsborde. Mød Mads Lund fra United TV som er manden der fik det oprindelige TV-koncept "Dragon's Den" omsat til danske forhold under navnet "Løvens Hule". Desuden gennemfører vi en "live-Pitch" , en pre-casting, hvor lokale iværksættere kan prøve sig af på 2 minutter.
25.04.2017

Mød Mads Lund fra United TV, manden bag den danske version af Løvens Hule. Vi har inviteret modige, lokale iværksættere til at prøve sig selv af i en live-pitch.

Programserien Løvens Hule på DR1 har taget Danmark med storm. Sjældent er der blevet talt så engageret om forretningsudvikling og iværksætteri ved de danske middagsborde. Programmet er blevet en fantastisk eksponent for iværksættere med mod, vilje og store drømme. Og det har hjulpet flere på vej mod nye væksteventyr.

Som en helt særlig event er det nu muligt at møde manden som startede det hele, Mads Lund fra United TV, der som Executive Producer fik det oprindelige TV-koncept ”Dragon’s Den” omsat til danske forhold under navnet ”Løvens Hule”.

 

TV-produktion i maskinrummet

Mads Lund fortæller indlevende og fængslende om den proces, som ligger bag tilblivelsen af TV-produktionen. Vi hører om, hvilke tanker der ligger bag, og hvordan samarbejdet med ”Løverne” fungerer – før, under og efter optagelserne.

Med sig på scenen har Mads Lund inviteret en af virksomhederne fra Løvens Hule sæson 2  - nemlig virksomheden ISTID, der er et moderne isfirma med isbutikker hvor der produceres økologisk is på nitrogen. Bag virksomheden står de to ejere Anniken Sand og Nina Victoria Berg (som er født og opvokset i Holbæk), to veninder fra Kaospilotuddannelsen som i Løvens Hule fik en investering fra Christian Stadil og Tommy Ahlers. Udover deres Isbutik på Nørrebro åbner Istid den 1.april butik nr. 2 i Waterfront centeret i Hellerup. Og de stopper ikke her. Istid fik en investering på 450.000 kr. i sæson 2. Istid vil fortælle historien set med iværksætterøjne, og sætte perspektiv på, hvilken effekt programmet kan have. 

 

 Live-pitch til de modige

I anden del af programmet gennemfører vi en ”live-pitch”, en pre-casting, hvor lokale iværksættere med en 2 minutters pitch får chancen for at teste sig selv af med live-publikum og foran et stærkt panel af ”Løve-stand-ins”. Pitchen skal ses som en mulighed for at teste sig selv af på samme bane som deltagerne i ”Løvens Hule”. Hver pitch bliver fulgt op af en feedback fra panelet.

Det hele kommer til at foregå i en uformel tone med høj energi og den største respekt for de ildsjæle, som har mod til at bringe sig selv i spil. Alder på virksomheden er underordnet – det er drivet til at igangsætte noget nyt, som gælder.

Eventen er for folk med ild i iværksætterøjnene – som er nysgerrige på, hvordan iværksætteri kan sættes på dagsordenen. For dem, som finder Løvens hule inspirerende – og ja, som vil hente inspiration til sin egen forretningsudvikling.

Det bliver… Inspirerende, underholdende, informativt og energifyldt!

 

Program

15.00       Velkomst v. Caspar Christensen, Holbæk Erhvervsforum

15.15       Løvens Hule indefra v. Mads Lund, United TV og Anniken Sand og

                Nina Victoria Berg fra ISTID

16.00       Live pitch med lokale cases

17.00       Tak for i dag

 

Tilmeldingsformular

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

21.11.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

En eftermiddag i Løvens Hule

Tidspunkt:

Tirsdag den 25. april kl. 15.00- 17.00

Sted:

Rotationen i Erhvervenes Hus, Ahlgade 1C, 4300 Holbæk 

Tilmelding: senest 24. april kl. 12.00

Pris:

Gratis

For yderligere information omkring "live- pitch" kontakt

Erhvervskonsulent Caspar Christensen på caspar@heforum.dk eller mob.: 40212727