Spring til indhold

Toppræstation og trivsel v. Chris MacDonald

Holbæk Business & CycLink har fornøjelsen af at invitere til fordraget ”Toppræstation og trivsel” med Chris MacDonald.
14.05.2019

Holbæk Business & CycLink har fornøjelsen af at invitere til fordraget ”Toppræstation og trivsel” med Chris MacDonald. Foredraget vil inspirere både personer og virksomheder og udstyre dem med de redskaber, der ligger bag at have det godt – og at præstere godt.

Foredraget er en del af Holbæk Business & CycLinks foredragsrække, hvor overskud doneres til lokale børn med vanskelige vilkår i Holbæk Kommune. Bag Holbæk Business & CycLink står Rotary klubberne i Holbæk, JCI Holbæk og Holbæk Erhvervsforum.

Behovet for at præstere er en dyb del af vores biologi. Vi har lyst til det. Og i den moderne hverdag, hvor hastigheden er øget, er det næsten et krav hver dag.

Men er det muligt både at præstere og have det godt i en verden, hvor der ikke er langt fra toppræstation til stress, fra høj energi til ”jeg-orker-simpelthen-ikke-mere”? Kan vi toppræstere og trives, samtidig?

I dette motiverende foredrag præsenterer han os for svaret – sin inspirerende formel for, hvordan vi kan øge vores kapacitet og præstere på højt niveau, samtidig med at vi har det godt med os selv og hinanden. Baseret på den nyeste forskning indenfor fysiologi, biologi og psykologi, præsenterer han den liste over fundamentale faktorer, som videnskaben har identificeret som hjørnestenene bag: Toppræstation og trivsel. svaret. Hør om betydningen af:

  • Energihåndtering
  • Mental indstilling
  • Sociale relationer
  • Og balancen mellem udfordringer og stress

Dette er ikke et foredrag baseret på pep-talk og holdninger. Det er en tankevækkende rejse ind i den videnskabelige verden bag toppræstation og trivsel.

Chris MacDonald har søgt at besvare gennem de sidste tyve år, først i sit liv som topatlet og senere i sit virke som fysiolog. Hans søgen efter svaret har taget ham fra elitesport, som roer, blandt andet på det amerikanske landshold til en andenplads i verdens hårdeste sportsbegivenhed. Og fra et ophold hos Afrikas indfødte stammer til samtaler med verdens førende forskere rundt omkring i verden, og et videnskabeligt samarbejde med læger på Riget og Gentofte Hospital.

Prisen for dette foredrag er kr. 250,- inkl. moms. 

Tilmelding via flg. link https://hbc4300.nemtilmeld.dk/1/

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

12.04.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Chris MacDonald - Toppræstation og trivsel

Tidspunkt:

Tirsdag d. 14. maj 2019 kl. 19:00-21:00.

Sted:

Stenhus Gymnasium 
Stenhusvej 20
4300 Holbæk 

Tilmelding: Senest den 10. maj kl. 15:00. 

 

Pris:
kr. 250,- inkl. moms. 

TILMELDING VIA FLG. LINK:

https://hbc4300.nemtilmeld.dk/1/