Spring til indhold

Workshop - Ansøgningskrav og dokumentationskrav for BK2+ og KK2+

Invitation til alle B&A-relaterede virksomheder udførende såvel som rådgivere i Holbæk Kommune: Holbæk Erhvervsforum, Dansk byggeri og Holbæk Kommune sætter fokus på den gode proces i byggeansøgningen
26.01.2021

Holbæk Erhvervsforum, Dansk Byggeri og Holbæk Kommunes byggesagsteam inviterer til en workshop, hvor du som rådgiver eller udførende B&A-virksomhed kan blive klædt på omkring Ansøgningskrav og dokumentationskrav for BK2+ og KK2+ ift BR18, så byggeansøgningen kommer godt fra start.

 

Workshoppen vil byde på oplæg og praktiske cases med afsæt i BR18, hvor du vil blive klædt på til at leve op til Ansøgningskrav og dokumentationskrav for BK2+ og KK2+

 

Vi håber vi sammen kan få en god konstruktiv og udbytterig workshop, hvor vi igennem nysgerrighed og gode erfaringer gerne skulle blive kloge sammen og finde en god model for en god byggeansøgningsproces i Holbæk Kommune.

BEMÆRK: Programmet vil blive gennemført i workshopformat og derfor er der deltagerbegrænsning på maks. 2 deltagere fra en virksomhed.

og maksimalt 16 deltagere i alt på workshoppen. Som vanligt gælder "Først til mølle..." og vi efterlever naturligvis også corona-restriktioner med afstand og hygiejne/sprit mm.

 

Spørgsmål og problemstillinger må meget gerne sendes i forvejen til Rasmus Uhrbrand Damkjær: radoh@holb.dk

 

Husk efter din tilmelding også at indskrive arrangementet i din kalender og brug dagen til at møde andre rådgivere og udførende håndværkere samt kommunens byggesagsbehandlere

Tilmelding til Workshoppen Ansøgningskrav og dokumentationskrav for BK2+ og KK2+

Venligst kun 1 tilmeld af gangen


Feedback

Sidst opdateret

13.11.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske informationer

Tid:
Tirsdag den 26. januar 2021
kl. 15.00-17.30

Sted:
Hotel Sidesporet

Ahlgade 1, 4300 Holbæk

Tilmelding:
Nødvendig og kan ske via tilmeldingsformularen nederst

 

senest 12.januar 2021 kl. 12.00

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister mm. der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris:
Gratis

Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show-fee på 200,- + moms.