Spring til indhold

Auktion og Fest - Velkommen til 50'er American Diner fest

Vi gentager succesen med vores auktion og håber samtidig på et brag af en fest ligesom de seneste 6 år. Årets tema er 50'er American Diner. Overskuddet går til JCI´s projekter for børn, Holbæk B & I samt endnu et almennyttigt eller godgørende formål.
25.10.2019

AUKTION G FEST - 50'er American Diner Fest 

Holbæk Erhvervsforum, JCI Holbæk og HB&I har fornøjelsen af, at invitere til Auktion og fest for syvende år i træk. Begivenheden afholdes fredag den 25. oktober 2019 fra kl. 18.00-02.00 på Realskolen i Holbæk.

Det bliver en brag af en Rock´n Roll 50ér American Diner Fest og til at styre den musikalske del af festen i den helt rigtige retning – har vi fornøjelsen af at kunne præsentere Danmarks Grand Old Man indenfor Rock’n Roll, Pop og Melodi Grand Prix nemlig selveste Jørgen de Mylius

 

Jørgen de Mylius vil kigge tilbage på 50’erne og 60’erne og spille musik for os fra de to årtier. Det bliver lige fra Dansk pigtråd, Peter Belli og Four Jacks til Elvis, Cliff Richard og Billie Holiday. Musikken bliver yderligere krydret med små anekdoterne

Ligesom de forudgående år, vil der blive kredset om gæsterne med gourmet- og American Diner mad. Drikkevarerne er som altid med i prisen og der bliver rig lejlighed til at smage gooooood wine, beer og drinks. Så stryg håret tilbage, sæt kammen i baglommen, træk curlerne ud, find dansekjolen frem og find din indre Greaser eller Soc’er frem, for det er tid til Auktion og fest med Rock’n Roll.  

Hvordan kan jeg være med?

Du kan donere til auktionen. En donation med en værdi på kr. 3.500,- inklusiv moms, udløser to billetter til Auktion og fest. Vi tager gerne imod mindre donationer som vi enten bruger til auktionen eller til vores amerikanske lotteri. Kniber det med at finde på en donation, så kontakt Caspar på tlf. 40212727 - så har vi nogle forslag. 

Du kan også købe en billet til festen. Billetprisen er kr. 750,- pr. pers. incl. moms. Billetterne sælges efter først - til - mølle princippet.

Tilmelding skal ske i skemaet nedenfor og sidste frist for køb af billetter er 22. oktober 2019. 

HUSK! tilmelding for betalende festdeltagere er først registreret ved indbetaling af billetprisen på vores konto i Sparekassen Sjælland

Reg.nr.: 0520

Konto nr.: 1043501

TILMELDING 

 

Auktion og fest - 25. oktober 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

13.09.2019

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske informationer

Tid: Fredag den 25. oktober 2019

kl. 18.00 - 02.00

Sted: Realskolen, Absalonsvej 25, 4300 Holbæk.

Tilmelding: nødvendig og kan ske via tilmeldingsformularen nederst til venstre senest 22. oktober 2019 kl. 12.00

Donation: En donation til en værdi af kr. 3500.- inklusiv moms, udløser to billetter til festen. 

Billetter:750,- pr. deltager inkl. moms

BEMÆRK - Tilmelding er først registreret når indbetalingen er modtaget på flg. konto hos Sparekassen Sjælland:

Reg.nr.: 0520

Konto. nr.: 1043501 

Køber du billetter eller donerer til festen, bedes du indsende dit firma logo. Donationen vil også blive præsenteret på vores facebook side - auktion og fest.

 

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m.