Spring til indhold

Jubilæumsforedrag - "Oplevelser i detailhandlen"

Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af at invitere til jubilæumsforedrag med Direktør for Salling Stormagasiner & Franchise og Bestyrelsesformand for DR - Marianne Bedsted og Finn Jensen, Director for Space Design & Events hos Louis Poulsen.
10.05.2022

Oplevelser i detailhandlen

Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af at invitere til jubilæumsforedrag med Marianne Bedsted der er Direktør for Sallings stormagasiner og franchise og Bestyrelsesformand for DR og Finn Jensen der er Director for Space Design & Events hos Louis Poulsen. 

Marianne vil fortælle lidt om Salling Rooftop konceptet, som har været med til at skabe et nyt byrum midt i Aalborg og Århus midtby. Marianne Bedsted vil fortælle om baggrunden for at etablere Salling Rooftop, hvordan det er blevet modtaget af kunderne og borgerne i de to byer. Desuden vil hun give nogle bud på, hvor hun ser detailhandlen i fremtiden. 

Marianne Bedsteds karriere er spændende og afvekslende. Hun har været direktør for Torvehallerne i Vejle, Hoteldirektør, Direktør for Musikhuset i Århus. Og nu er hun direktør i Salling Stormagasiner ligesom hun også varetager opgaven som bestyrelsesformand for Danmarks Radio.

Gå ikke glip af denne power woman der i den grad har været med til at sætte i det danske erhvervsliv. 

Denne morgen får vi også besøg af Finn Jensen, som er Director for Space design & Events hos Louis Poulsen.

Finn vil fortælle om hans erfaringer med at få skabt oplevelser i butikkerne, på messer eller i andre former for udstillinger.

Han har stor erfaring fra virksomheder som Louis Poulsen, Pandora, Fritz Hansen og Magasin. Ud fra egne erfaringer og oplevelser vil Finn Jensen bl.a. fortælle lidt om de adfærdsændringer, han oplever i en post Corona tid og under den aktuelle uro i Ukraine. Hændelser der også sætter spor hos danske forbrugere.

Og så vil han komme med eksempler på butikker, som går all-in på at give kunderne en oplevelse, når de handler hos dem.

Vi glæder os til at se jer og skynd dig at tilmelde dig nedenfor. 

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

 Feedback

Sidst opdateret

12.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Oplevelser i detailhandlen

Tidspunkt:

Tirsdag den 10. maj 2022 kl. 08.00- 09.50 (morgenmad fra kl. 7.30).

Sted:

Rotationen
Ahlgade 1C
4300 Holbæk

Tilmelding:

Via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest mandag den 9. maj 2022 kl. 10.00.

Pris:

Deltagelse er gratis. 

Der vil blive opkrævet et no-show gebyr på kr. 300,- ved udeblivelse uden afmelding inden kl. 08.00 den 10.5.22.