Spring til indhold

Jubilæumsforedrag - Martin Thorborg "Fra Led til Leder"

Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af at invitere til jubilæumsforedrag med Adm. Direktør i Dinero, forfatter og serieiværksætteren Martin Thorborg.
07.04.2022

Martin Thorborg - Fra Led til Leder

Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af at invitere til jubilæumsforedrag med Adm. Direktør i Dinero, forfatter og serieiværksætteren Martin Thorborg.

Martin Thorborg tager i foredraget "Fra led til leder" udgangspunkt i hans egne erfaringer, som leder. I foredraget vil Martin komme ind på glæder og udfordringer som leder. Lige fra ansættelsen af de første medarbejdere og de frustrationer der fulgte. Efterhånden som der kom flere medarbejdere til, blev udfordringer større og større, hvilket affødte spørgsmål som: 

Hvorfor var medarbejderne ikke altid motiverede?
Hvorfor gjorde de ikke bare det de blev betalt for?
Hvorfor kom de ofte for sent osv.  

Dette er starten på et foredrag som også vil komme ind på en række andre ledelsesmæssige temaer. Læs mere om indholdet og tilmeld dig via knappen nedenfor.  

  • Hvorfor ingen i Dinero, generelt, arbejder mere end 37 timer
  • Hvorfor Martin aldrig bruger bonus
  •  Hvorfor og hvordan Martin måler næsten alt
  •  Hvordan Martin holder på nogle af de meste eftertragtede medarbejdere i Danmark, uden at give dem mere i løn end konkurrenterne
  •  Hvordan han rekrutterer dygtige medarbejdere, uden brug af headhuntere

og meget mere....

Ledernetværk
Denne morgen vil vi også gennemføre et lille kick-off for vores kommende ledernetværk for medlemmer, hvor vi vil arbejde med forskellige temaer indenfor ledelse og med fokus på personaleledelse. Netværket er tænkt til både top- og mellemledere i medlemsvirksomhederne, som har personaleledelse. Denne morgen vil vi kort præsentere tankerne for dette netværk. 

Holbæk Erhvervsforum er taknemmelige for at have indgået et partnerskab med Home Holbæk v. Michael H. Jørgensen & Sparekassen Sjælland - Fyn i forbindelse med vores jubilæumsaktiviteter. 

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

 Feedback

Sidst opdateret

08.04.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Jubilæumsforedrag - Fra Led til Leder

Tidspunkt:

Torsdag d. 7. april 2022 fra kl. 8.30-10.30. (Morgenmad fra kl. 8:00)

Sted:

Holbæk Sportsby 
Sports Allé 1
4300 Holbæk

Tilmelding:

Via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest mandag den 4. april 2022. 

Pris:

Foredraget er gratis. 

Vi opkræver et no-show fee på kr. 250,- hvis man udebliver og ikke har meldt afbud inden kl. 8.00 den 7.4.2022. 

Covid-19 
Arrangørerne følger alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger samt lovgivning omkring Covid-19. Håndsprit og mundbind vil være tilgængeligt ved arrangementet. 

Persondata:

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m. der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.