Spring til indhold

Sådan skaber du øget trafik og større kundeflow med Instagram

Holbæk Erhvervsforum afholder i samarbejde med businessmentor og branding fotograf Majken Soelberg, et webinar hvor du kan lære at skabe øget trafik og kundeflow med Instagram.
23.02.2021

Sådan skaber du øget trafik og større kundeflow med Instagram

Holbæk Erhvervsforum inviterer til webinar/workshop med businessmentor og brandingfotograf Majken Soelberg om øget trafik og kundeflow med Instagram. 

Det er vigtigere end nogensinde at kunne navigere på de sociale medier, og især Instagram er en platform der vinder frem. Problemet er blot at der i dag er så meget “larm” på de sociale medier, at det kan være svært at skille sig ud, tiltrække de rigtige kunder og følgere, og konvertere dem til salg. 

Majken lever af at rådgive virksomheder indenfor personlig branding og succesfuld online markedsføring, og med mere end 12.500 følgere på Instagram, har Majken ikke blot ekspertviden om platformen, men også eksempler fra den virkelige verden om hvad der virker, og hvad der bestemt IKKE virker. 

Indhold
I denne workshop får du: 
- Konkrete hands on øvelser og tricks til at optimere din Instagram profil
- Viden om hvordan du skriver opslag som tiltrækker potentielle kunder 

- Øvelser til at lave en strategi for din Instagram, så den rent faktisk arbejder for dig (og ikke bare spilder din tid)
- Viden og værktøjer til hvordan du bruger hashtags og forskellige features til at blive endnu mere synlig for din målgruppe

Læs mere om Majken og hendes virksomhed på flg. links:

Link til Majkens Instagram: www.instagram.com/majkensoelberg 
Link til web: www.majkensoelberg.dk 

 

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.


Feedback

Sidst opdateret

26.02.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske oplysninger

Tid:
Tirsdag d. 23. februar 2021
kl. 9:00-11:00

Sted:

Webinar på Teams.


Tilmelding nødvendig senest 22. februar kl. 18.00 via tilmeldingsformularen til venstre. 

Bemærk at tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris:

GRATIS for medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Byforum. 

Ikke medlemmer kr. 350,- pr. deltager. 

Dette webinar gennemføres på platformen Teams. Når du har tilmeldt dig i tilmeldingsmodulet til venstre på denne side, vil du modtage et link pr. mail senest 1time før mødet afholdes. Følg linket og du skulle komme ind på siden. 

Du skulle kunne logge ind via pc, mac, tablet.