Spring til indhold

Få succes på Facebook

På dette webinar tager Thomas T. Sloth dig med ind i Facebooks univers - så du får viden om, hvordan du kan bruge Facebook til salg, marketing og rekruttering.
18.03.2021

Få succes på Facebook 

Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af, i samarbejde med Thomas T. Sloth fra virksomheden I-Strategi, at tilbyde et webinar med titlen "Få succes på Facebook". 

På dette webinar tager Thomas dig med ind i Facebooks univers - så du får viden om, hvordan du kan bruge Facebook til salg, marketing og rekruttering. 

På webinaret kommer vi bl.a. ind på:

  • Sådan fungerer algoritmen på Facebook
  • Firmasiden - sådan sætter du den rigtigt op
  • Sådan laver du gode opslag
  • Gode værktøjer til kreative
  • Annoncer og Boost

Webinaret gennemføres på Teams og du kan tilmelde dig i skemaet herunder. Link til mødet udsendes på dagen for afholdelse. 

 

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

 Feedback

Sidst opdateret

22.03.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske oplysninger

 

Tid:
Torsdag d. 18. marts 2021
kl. 15.00 - 16.30

Sted:

Webinar på Teams. 

Tilmelding nødvendig senest 18. marts 2021 kl. 10.00 via tilmeldingsformularen til venstre. 

Bemærk at tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris:
GRATIS

Den virtuelle rådgivercafe gennemføres på platformen Teams. Når du har tilmeldt dig i tilmeldingsmodulet til venstre på denne side, vil du modtage et link pr. mail senest kl. 12:00 den 18.3. Følg linket og du skulle komme ind på siden. Du behøver ikke at have installeret teams på din pc, telefon eller lign. for at kunne deltage. Følg blot linket. 

Du skulle kunne logge ind via pc, mac, tablet eller telefon.