Spring til indhold

Samarbejde i MS365

Holbæk Erhvervsforum har i samarbejde med Bo Overgaard- Høifeldt fra virksomheden Rezenze fornøjelsen af, at tilbyde en række online kurser om Microsoft 365 og Teams. Bliv inspireret til at udnytte dine muligheder for at kommunikere og samarbejde effektivt med Microsoft 365.
25.02.2021

Kommunikation og samarbejde i og med Teams og Microsoft 365

Holbæk Erhvervsforum har i samarbejde med Bo Overgaard-Høifeldt fra virksomheden Rezenze fornøjelsen af, at tilbyde en række online kurser om Microsoft 365 og Teams. Rezenze er nyt medlem hos Holbæk Erhvervsforum og Bo har tilbudt at lave en række gratis webinarer  for vores medlemmer. Du kan læse mere om Bo nederst. 

Uanset om I er 2 eller 1.000 medarbejdere i din virksomhed er der potentielt rigtig stor værdi i at bruge Microsoft 365 som omdrejningspunkt for både kommunikation og samarbejde. Og det allerbedste er, at langt de fleste af os allerede har både det udstyr og de licenser der skal til for at udnytte mulighederne.

Indhold: Samarbejde MS 365

Teams er meget mere end blot møder. Ved at samarbejde i Teams og Kanaler kan der opnås store positive effekter. Og gør man det rigtigt kan en stor del af kommunikationen flyttes fra Outlook og ”mail-ping-pong” til Teams og simultant samarbejde direkte i de enkelte Office-dokumenter. Både internt i den enkelte organisation og sammen med eksterne interessenter som kunder og partnere. Men det kræver, at man har tænkt over, hvad man gør og hvordan man gør det. Alt det ser vi på i løbet af denne time, hvor vi også kort berører Apps og Bots i Teams.

Webinarerne optages og gøres efterfølgende tilgængelige for deltagerne. Så skulle du gå glip af en seance, så er der mulighed for at fange den i en genudsendelse, når det passer dig. Og da vi nu tager udgangspunkt i Microsoft universet kører vi det hele via Microsoft Teams. Og har du ingen licens så fortvivl ikke – man kan sagtens deltage gratis i et Teams møde. 

Af hensyn til GDPR er det et krav, at alle tilmeldte accepterer, at webinaret optages. Optagelsen vil efter webinaret blive gjort tilgængelig for tilmeldte deltagere.

Netværk målrettet digital kommunikation og samarbejde
De særligt interesserede får desuden mulighed for at deltage i et gratis uformelt netværk ”Om Teams i Teams”. Vi mødes i Teams og taler om nyheder, muligheder og har ved hvert møde et tema eller en virksomhedscase på dagsordenen.  

Bo faciliterer i forvejen to lignende netværk i Globeteam-regi og ved, at det giver rigtig god værdi for deltagerne at være med!

Om Bo Overgaard-Høifeldt og Rezenze
Jeg sælger ikke hverken licenser eller udstyr. Jeg er konsulent og hjælper mennesker og organisationer med at kommunikere og samarbejde optimalt med det setup, de nu engang har.

I min dagligdag gør jeg det i Globeteam A/S, hvor jeg sammen med 150 andre selvstændige konsulenter arbejder med de største virksomheder og organisationer i Danmark. Du kan læse mere om Globeteam her.

Jeg er ikke IT-tekniker, jeg er en erfaren general manager som i 30 år har arbejdet med procesudvikling og optimering i flere forskellige sammenhænge. Du kan læse mere om mig på min profil hos Globeteam her

Gå ikke glip af disse webinarer hvor du vil blive mere effektiv i din brug af Microsoft365 og Teams, og tilmeld dig nedenfor:

Tilmelding - samarbejde i MS365

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

 

 Feedback

Sidst opdateret

11.01.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Samarbejde i MS 365

Tidspunkt:

Torsdag den 25. februar 2021 kl. 16.00- 17.00

Sted:

Online - Webinar i Teams - link fremsendes til de tilmeldte den 25.2.2021 om formiddagen.

Tilmelding:

Via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest Mandag den 25.2.2021 kl. 10.00.

Pris:

 

Deltagelse er gratis.