Spring til indhold

Konference og workshop om social ansvarlighed

Holbæk Kommune og Holbæk Erhvervsforum inviterer til konference og workshop om social ansvarlighed.
18.11.2021

Konference og workshop om social ansvarlighed

Manglen på kvalificeret arbejdskraft er i mange brancher ved at være udtalt. Flere og flere virksomheder rekrutterer forgæves og de ansatte løber stærkere og stærkere for at kunne følge med efterspørgslen. Samtidig er kunder og samarbejdspartnere i stigende grad optaget af, at virksomhederne efterlever samfundets forventninger om social og miljømæssig ansvarlighed.

Derfor er Holbæk Kommune i samarbejde med Holbæk Erhvervsforum vært for en konference og workshop om social ansvarlighed, hvor løsninger, der både kan afhjælpe manglen på ledige hænder og samtidig styre virksomhedens omdømme, er øget social ansvarlighed over for udsatte ledige. Mulighederne for at tage socialt ansvar for udsatte ledige er mange og kan nemt tilpasses virksomhedens situation.

 

Kom med og hør bl.a. om firmaerne Frode Laursen, Rema 1000 og Føtex i Holbæks erfaringer og få svar på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få flere hænder til opgaverne og styrke fastholdelsen af dine nuværende medarbejdere.

Vi vil meget gerne tilpasse workshoppen til virksomhedernes behov og interesse. I tilmeldingsformularen nedenfor, kan du krydse af hvilke emner din virksomhed har særlig interesse for. Emnerne er:

Rekruttering - Fleksjob - Småjob - Voksenlærlinge - Efteruddannelse og tilskudsmuligheder - Jobrotationsordning og tilskudsmuligheder - Sygefravær -fastholdelse – stressforebyggelse - Sygedagpengerefusion - Løntilskud - Handicapkompenserende ordninger - andet. 

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.
Rekruttering - Fleksjob - småjobs - voksenlærlinge - Efteruddannelse og tilskudsmuligheder - Jobrotation og tilskudsmuligheder - Sygefravær ift. fastholdelse og forebyggelse - Sygedagpengerefusion - Løntilskud - Handicapkompenserende ordninger ?

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

22.11.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Konference og workshop om social ansvarlighed

 

Tidspunkt:

Torsdag den 18. november 2021 kl. 16.00- 19.00

Sted:

Holbæk Sportsby
Sports Allé 1 
4300 Holbæk 

Lokaler: Vip lounge 1 & 2 

Tilmelding:

Kan ske via tilmeldingsmodul til venstre. 

Senest den tirsdag d. 16. november 2021.

Pris:

Gratis