Spring til indhold

Erhvervspolitisk Vælgermøde

Holbæk Erhvervsforum har fornøjelsen af at arrangere et erhvervspolitisk vælgermøde i år. Vi har inviteret de lokale partier til at debattere erhvervspolitik i Holbæk Kommune.
11.11.2021

Erhvervspolitisk Vælgermøde 

Holbæk Erhvervsforum inviterer den 11. november 2021 fra kl. 9:00-11:00 (morgenmad fra 8.30-9:00) til Erhvervspolitisk Vælgermøde i Kuben.

Vi har inviteret de lokale partier til at debattere erhvervspolitik i Holbæk Kommune.

Hvorfor diskutere Erhvervspolitik - når en kommune ikke er pligtig til at drive en erhvervspolitik?

Selvom kommunerne ikke har lovfæstet pligt til at føre erhvervspolitik, er den erhvervspolitiske indsats en vigtig del af kommunernes ansvar for lokalsamfundenes økonomiske bæredygtighed. Mange af virksomhedernes nære udviklingsbetingelser er kommunernes ansvarsområder. For eksempel er områderne miljø, fysisk planlægning, skoler, kultur og fritid alt sammen forhold af stor betydning for erhvervsklimaet.

Kommunerne kommer i kontakt med erhvervslivet og arbejdskraften både i rollen som myndighed, serviceudbyder, rådgiver, kunde og igangsætter. Alle disse roller er af betydning for virksomhedernes rammevilkår, og et godt lokalt erhvervsklima forudsætter, at kommunen på alle områder tager hensyn til virksomhedernes vækst- og udviklingsbetingelser.

Vi glæder os til en debat om Holbæk Kommunes fremadrettede erhvervspolitik sammen med partierne.

 

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.


Feedback

Sidst opdateret

11.11.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervspolitisk Vælgermøde

Tidspunkt:

Torsdag den 11. november 2021 kl. 09:00- 11:00
(Morgenmad fra kl. 8:30)

Sted:

Kuben, Seminarieparken 2, 4300 Holbæk 

Tilmelding: senest 09. november kl. 12.00 via tilmeldingsmodulet til venstre.

Vi byder på lidt kaffe/the og morgenmad. 

Pris:

Gratis 

Bemærk  at vi opkræver et No-show - fee på kr. 200,- ved udeblivelse uden afbud inden arrangementets start. 

Persondata:

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m. der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.