Spring til indhold

Bliv attraktiv på det globale marked

AFLYST !!!! AFLYST!!! Holbæk Erhvervsforum arrangerer, i samarbejde med Helle Lyngberg fra Udenrigsministeriet/Trade Council og Heidi Rosendal Larsen fra virksomheden Plus 7, et seminar om eksport og digital global forretningskultur.
25.08.2021

Bliv attraktiv på det globale marked 

Går du glip af et eksporteventyr? Eller er du godt i gang, men overvejer hvor næste flag skal sættes?

Så har du muligheden for at slå to fluer med et smæk, når du med dette arrangement både vil høre mere om opstart af eksport, når Helle Lyngberg fra Eksportrådet/Trade Council i samarbejde med Heidi Larsen fra Plus 7 og Holbæk Erhvervsforum, vil sætte fokus på de store muligheder ved opstart af eksport og digital global forretningskultur – og hvordan du hurtigt kommer i gang med at høste frugterne af din indsats.

Overvejer du eksport eller er du i gang
The Trade Council arbejder for, at din virksomhed kan øge sit salg på både nye og eksisterende markeder. Helle Lyngberg vil kort skitsere nogle af de vigtige overvejelser du skal gøre dig, inden du bevæger dig ind på et nyt marked.

Sammen med udvalgte kolleger fra relevante danske ambassader i udlandet, vil vi komme med eksempler på typiske opmærksomhedspunkter ift. de respektive markeder som ambassademedarbejderne repræsenterer. Denne del vil foregå digitalt.

Understøt dine eksporttanker med fokus på digital forretningskultur
Den nye verdenssituation gør det at kunne arbejde digitalt – på en nærværende og effektiv måde – til en ny og værdifuld kompetence. Verden har med andre ord aldrig været mindre.

Det betyder også at både mulighederne og gevinsterne er større for de modige. Men hvordan skabes tillid på distancen – og hvordan kan en kundeordre lukkes, når vi ikke kan besøge hverken kunder eller messer?

Heidi Larsen fra virksomheden Plus7 vil guide os igennem de muligheder og udfordringer som den nye digitale virkelighed bringer med sig. Hun vil komme ind på, hvordan du kan høste frugterne, som digitaliseringen har bragt med sig, på den korte bane –og udvikle gode, stærke samarbejder på den lange bane.

Ligeledes vil Heidi komme med tips og tricks til, hvordan du – især som SMV- med relativ begrænset indsats, kan lande de gode aftaler og skabe større udbytte af samarbejdet – fra det danske kontor.

Om oplægsholderne/medarrangørerne:

Helle Lyngberg - Trade Council   

 

Med en bred praktisk eksporterfaring fra mange forskelligartede markeder og industrier, kan Helle rådgive virksomheder til en succesfuld markedsintroduktion, hvor deres produkter og serviceydelser tilpasses markedets krav og behov og dermed bliver attraktive for potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Helle tager altid udgangspunkt i, hvilken værditilførsel produktet eller serviceydelsen udgør på markedet og for potentielle kunder. Markedsviden er oftest nøglen til en succesfuld markedsintroduktion – jo mere markedsviden man kan tilegne sig inden, jo nemmere er det at tilpasse markedsføringen til den lokale efterspørgsel.

 

 Heidi Rosendal Larsen - Plus 7   

 

Som konsulent har Heidi og resten af Plus 7 siden 2011 hjulpet mere end 400 virksomheder med at etablere og optimere deres forsyningskæde. Heidi har personligt arbejdet globalt siden 2006, hvor hun har haft fornøjelsen af både at udvikle nye samarbejder i forsyningskæder, og oprette globale kontorer – primært i Kina, og desuden har hun optimeret eksisterende supply chains ved at udnytte den synergi hun har kunnet se mellem produktgrupper, regioner eller processer på tværs af brancher. Senest har Heidi haft fokus på digital global forretningskultur, med en række webinarer om emnet til følge. 

 

  

 ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST PGA FOR FÅ TILMELDINGER. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

27.08.2021

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Tidspunkt:

Onsdag den 25. august 2021 kl. - kommer senere

Sted:

Maskinværkstedet 

Havnevej 9

4300 Holbæk 

Tilmelding:

Via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest mandag den 23. august 2021 kl. 14.00.

Pris:

Deltagelse er gratis.