Spring til indhold

Slip stolen

Slip stolen - Sådan får du bevægelse ind i din arbejdsdag, så du får mere energi og øger din koncentration. Konkrete tips til både kontoret OG til hjemmearbejdspladsen.
16.11.2020

I rækken af "Coronasikrede arrangementer" har Holbæk Erhvervsforum fornøjelsen af, at invitere til webinar med Lone Østergaard der har virksomheden Min krop på job. Titlen på dette webinar er "Slip stolen" og du vil modtage konkrete tips til din arbejdsdag på kontoret og til hjemmearbejdspladsen. 

SLIP STOLEN 

Sådan får du bevægelse ind i din arbejdsdag, så du får mere energi og øger din koncentration.
Konkrete tips til både kontoret OG til hjemmearbejdspladsen

I dette online oplæg kommer vi ind på følgende områder:

  • Kend og forstå den vigtige forskel på træning og hverdagsbevægelser. 
  • Hvorfor er bevægelse og variation i løbet af dagen afgørende for din energi og for din arbejdsdag.
  • Særligt til hjemmearbejdspladsen i denne tid:
    Hvordan skaber du en arbejdsdag med mere optimale arbejdsstillinger ved spisebordet – også selvom udstyret ikke helt matcher dit udstyr på kontoret? Der er SÅ mange ting vi kan gøre med små tiltag og eksisterende udstyr og inventar, som kan fremme de gode arbejdsstillinger og arbejdsvaner på hjemmekontoret.

 

Du kan tilmelde dig webinaret nedenfor i tilmeldingsskabelonen. På dagen for for selve arrangementet vil du modtage et link til webinaret, som vil foregå via Zoom. 

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

 

 Feedback

Sidst opdateret

08.10.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske oplysninger

 

Tid:
Mandag d. 16. november 2020
kl. 14.00 - 15.00

Sted:

Webinar på Zoom. 


Tilmelding nødvendig senest 16. november kl. 11.00 via tilmeldingsformularen til venstre. 

Bemærk at tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris:

GRATIS

Den virtuelle rådgivercafe gennemføres på platformen zoom. Når du har tilmeldt dig i tilmeldingsmodulet til venstre på denne side, vil du modtage et link pr. mail senest 15 minutter før mødet afholdes. Følg linket og du skulle komme ind på siden. 

Du skulle kunne logge ind via pc, mac, tablet eller telefon.