Spring til indhold

Stærke digitale relationer & effektive online møder

Vil du gerne have mere engagement i dine online møder? Og vil du gerne kunne fastholde din kundes opmærksomhed under hele din online præsentation, og skabe nærvær på distancen? Så er dette webinar det helt rigtige for dig.
10.11.2020

Holbæk Erhvervsforum har en række "Coronasikrede arrangementer" i kalenderen resten af 2020. Denne gang har Holbæk Erhvervsforum fornøjelsen af, at invitere til webinar med Heidi Rosendal Larsen fra virksomheden Plus:7. Titlen på dette webinar er "Stærke digitale relationer & effektive online møder". Du kan læse mere om Heidi og om hendes oplæg til webinaret herunder. 

Stærke digitale relationer & effektive online møder

Vil du gerne have mere engagement i dine online møder? Og vil du gerne kunne fastholde din kundes opmærksomhed under hele din online præsentation, og skabe nærvær på distancen? Det er temaet på webinaret, hvor jeg vil dele ud af min viden og erfaring med digitale relationer, online møder og distanceledelse gennem 14 år både globalt og lokalt.

I en undersøgelse blandt mine kunder, svarer 65% at deres job eller resultater var direkte afhængige af værdien af deres online møder og præsentationer. Direkte spurgt, vurderede de at kun 40% af deres tid brugt online var effektiv – og at der i gennemsnit kun var behov for halvdelen af deltagerne på et virtuelt møde.

Dertil lagt, at 63% af deltagere laver andet arbejde eller taler med andre udenfor et online møde, 43% tjekker deres SoMe, og 23% shopper online, er kampen om kundernes opmærksomhed benhård. De tal, vil jeg forsøge at gøre noget ved, og give Jer indsigt i hvordan i forbedrer – og skaber effektive, nærværende online møder og stærke relationer på distancen.

På webinaret vil vi sætte spot på to områder:

1)    Design af det gode online møde eller præsentation

2)   Fastholdelse og Engagement af deltagerne 

I inviteres derfor til at deltage i et super intensivt webinar, hvor jeg vil dele og af de vigtigste tips og metoder fra workshoppen Digital Global Forretningskultur – som til denne session vil være kogt ned til 1,5 time. I får de absolut mest værdifulde tricks til at dels designe Jeres online møde eller præsentation, og dernæst sørge for at deltagerne er engagerede og deltagende.  I får på webinaret metoder til hvordan I får mest muligt ud af Jeres tid brugt på online møder, og får skabt stærke digitale relationer – både til kollegaer og kunder. Jeg vil vise Jer forskellige metoder der virker rent teknisk  - og så får i tips til hvordan I fremstår bedst muligt virtuelt, og får skabt nærvær på distancen. Seminaret afsluttes med Q&A.

Vel mødt!

 

Morten Frederiksen, Director EET Group siger om webinaret: 

"Jeg og mit team havde glæden af at Heidi og hendes online seminar ”Stærke digitale relationer og effektive online møder”. I denne tid, hvor en stor del af vores salg foregår via online møder, kunne timingen ikke være bedre. Det var intensivt men ikke mindre givende af den grund. Jeg er 100% sikker på det vil hjælpe mig og mit team til at sikre større kvalitet og derved afkast af vores online møder. Det var også dejligt at det ikke var højtravende, men nede på jorden med værktøjer alle kunne se sig selv bruge og ikke mindst synliggørelse af de fejl, som jeg på egen regning kan sige, jeg laver hver dag, indtil nu 😊 Jeg kan varmt anbefale Heidi og hendes online seminar til alle der vil blive bedre til at arbejde på digitalt og på distancen."

Om Heidi:

Heidi Rosendal Larsen har bred erfaring med at udvikle globale strategier og samarbejder i tværkulturelle setup. Hun har en solid baggrund fra Supply Chain, og har desuden uddannelser i Innovation og Facilitering, og har siden 2006 arbejdet digitalt og virtuelt – og har siden 2006 stået i spidsen for både lokale og globale teams, som hun har ledt på distancen. Hun har bred brancheerfaring både med fysiske og digitale produkter og services – især fra mode og bolig-interiørbranchen. Med udgangspunkt i hendes to bøger (easily?) MADE IN CHINA! og (easily?) MADE FOR CHINA! Holder hun både workshops, træninger og keynotes på events under overskrifter som Kina, Forretningsudvikling og Innovation – både online og fysisk. 

Tilmelding

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

13.11.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske oplysninger

 

Tid:
Tirsdag d. 10. november 2020
kl. 10.00 - 11.30

Sted:

Webinar på Zoom. 


Tilmelding nødvendig senest 10 november kl. 08.00 via tilmeldingsformularen til venstre. 

Bemærk at tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering.

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerliste m.m., der kan deles med andre deltagere og Erhvervshus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris:

GRATIS

Den virtuelle rådgivercafe gennemføres på platformen zoom. Når du har tilmeldt dig i tilmeldingsmodulet til venstre på denne side, vil du modtage et link pr. mail senest 15 minutter før mødet afholdes. Følg linket og du skulle komme ind på siden. 

Du skulle kunne logge ind via pc, mac, tablet eller telefon.