Spring til indhold

Dit digitale butiksvindue

Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Byforum har i samarbejde med Google Succes Online, fornøjelsen af at kunne præsentere "Dit digitale butiksvindue" for detailhandlen og andre virksomheder indenfor Holbæk Kommune. Oplev Kick off til denne webinar række med velkomst af borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, og hør også en lokal virksomheds erfaringer med butiks- og e-handel når Thomas Bastlund fra Pro-Outdoor vil dele nogle af hans erfaringer.
25.05.2020

Dit digitale butiksvindue

Holbæk Erhvervsforum og Holbæk Byforum har i samarbejde med Google Succes Online, fornøjelsen af at kunne præsentere "Dit digitale butiksvindue" for detailhandlen og andre virksomheder indenfor Holbæk Kommune.

Oplev Kick off til denne webinar række med velkomst af Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, og hør også en lokal virksomheds erfaringer med butiks- og e-handel når Thomas Bastlund fra Pro-Outdoor vil dele nogle af hans erfaringer.

Coronakrisen har rystet langt de fleste virksomheder i deres grundvold. Specielt tre brancher står med absolut færrest kort tilbage på hænderne. Det er detail-, service- og oplevelsesbranchen. Samtidig har krisen betydet, at folk ændrer forbrugeradfærd og specielt onlineforbrugeradfærd. Coronakrisen har utvivlsomt rystet langt de fleste virksomheder, men i kølvandet er der også opstået muligheder og nye forretningsmuligheder for dem, der er hurtige og kan omstille sig.

Webinarerne er målrettet detail- og servicevirksomheder grundet deres eksponering over for omvæltningerne i kølvandet på COVID-19, men generelt kan webinarerne inspirere og bruges af enhver type virksomhed der gerne vil styrke online tilstedeværelsen eller den digitale forretning som helhed.  

Webinarerne kommer vidt omkring ift. emner. Her vil der både blive fokuseret på nyhedsbreve, videomarkedsføring, sociale medier, søgemaskineoptimering(SEO) m.m. 

Det er gratis at deltage i "Dit digitale butiksvindue" - alt hvad du skal gøre er, at tilmelde dig direkte til det eller de webinarer du har interesse i,  hos Google på flg. link: https://googlesuccesonline.dk/event/dit-digitale-butiksvindue

Alle webinarer er gratis at deltage i.  

 Feedback

Sidst opdateret

03.06.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green