M2M-mail Medlemsfordel

Sig JA TAK til infomails fra andre medlemmer og få mulighed for også at få dit budskab ud til andre medlemmer

Holbæk Erhvervsforum begyndte januar 2016 med at give alle vores gode trofaste medlemmer en ny medlemsfordel:

 

Hvis du/I som medlem siger ”JA TAK” til at modtage tilbud og informationer pr. e-mail fra andre medlemmer i Holbæk Erhvervsforum

– Så giver det dig samtidigt mulighed for selv at få udsendt maks. 2 tilbud/år til de andre på samme mailingliste!

-      Din udsendelse kan være salgsbrev/tilbud, invitation til samarbejde, efterspørgsel af varer/serviceydelser, invitation til event/mærkedag, ledige jobs etc. – du bestemmer selv, om du vil bruge udsendelsen til salg eller information.

 

Baggrund:

Erhvervsforum er gennem årene løbende blevet spurgt, om vi havde mulighed for at udsende forskellige tilbud og informationer fra vores medlemmer til andre medlemmer.

-      Men det har vi pga. markedsføringsloven ikke haft mulighed for og vi har samtidigt været opmærksomme på, at I som medlemmer ufrivilligt skulle føle jeres mailboks fyldt med tilbud, I ikke har bedt om.

 

Vi har nu efter opfordring fra flere medlemmer overvejet, om vi kunne give et andet tilbud, som helt eller delvist kunne dække dette behov

- og vi inviterer dig derfor til at svare tilbage med et ”JA TAK” til modtagelse af uopfordrede tilbud/informationer pr. e-mail fra andre medlemmer

- Så vil du nemlig efterfølgende selv via sekretariatet kunne udsende dine egne tilbud/informationer til de andre medlemmer, som har sagt JA Tak til at blive skrevet på denne mailingliste.

 

BEMÆRK KUN MEDLEMSVIRKSOMHEDER, DER HAR BETALT KONTINGENT FOR ÅRET OG SAGT ”JA TAK” TIL SELV AT MODTAGE TILBUD/Informationsmails VIL FÅ MULIGHED FOR AT UDSENDE EGNE TILBUD TIL ØVRIGE VIRKSOMHEDER REGISTRERET PÅ DENNE SÆRLIGE MAILINGLISTE.

(I praksis betyder det, at hvis din egen virksomhed er skrevet på listen og kontingentet er betalt - kan du sende os dit materiale og bede os udsende det til den aktuelle liste med alle, der har sagt ”JA TAK” til at modtage denne type mails.

 

 

Dette tilbud ændrer naturligvis ikke på, at alle medlemmer stadig vil modtage alle Erhvervsforums arrangementsinvitationer mm.

Nye medlemmer vil derfor fremadrettet blive spurgt, om de vil modtage 1/Erhvervsforums informationer og 2/Tilbud fra andre medlemmer

Vi håber med dette tilbud at øge samhandelen/samarbejdet mellem de medlemmer, der tilvælger denne ekstra medlemsfordel.

 

INTERESSERET?– Så skriv til niels@heforum.dk med et ”JA TAK – Jeg vil gerne på mailinglisten for interne M2M-emails”.

 

Spørgsmål – Så kontakt

Niels Nielsen

Erhvervskonsulent

        Feedback

Sidst opdateret

20.12.2017

Ansvarlig redaktør

Lena Green

M2Mmail – både salg og netværk

Missblue benyttede Holbæk Erhversforums mulighed for at kommunikere direkte til medlemmerne med en nyhedsbrevsannonce. Annoncen var ganske simpel; en kort produktbeskrivelse, et billede og et link til webshop. Resultatet indtil nu er to direkte ordrer, et møde med en lokal virksomhed, som dagligt serverer kaffe og te i stor stil og et møde med en mulig samarbejdspartner. Den slags er rigtig nyttigt, når man har et nyt produkt - som Missblues bæredygtige kaffe/te filtre til én kop – og et stort behov for at få det testet i det svære BtB-marked.

M2M-mailen har klart vist sit værd, og jeg vil helt sikkert benytte mig af muligheden igen til at skabe opmærksomhed og salg i målgruppen

Susan Münster

SUMUS/MissBlue/dec2017

Fik 8 nye kunder med M2Mmail

5 nye kunder til Regitze fra Rene Omgivelser

Må dele min glæde, i morges kom mailen med tilbud ud til erhvervsforums medlemmer.

Den har indtil nu givet mig 8 nye kunder.

Det er da bare herligt!

Hurra for Holbæk erhvervsforum!

 

Regitze/Rene omgivelser