Spring til indhold

SKAB SALG OG SYNLIGHED MED NYHEDSBREVE

Skab salg og synlighed med Nyhedsbreve Er email marketing ikke ligegyldigt nu, hvor vi alle sammen har overfyldte mailbokse og er dødtrætte af dårlige annoncemails? Nej, email markedsføring er fortsat en af de mest værdifulde marketingkanaler for en lang række meget forskelligartede virksomheder – og sikkert også for din.
15.05.2018

Skab salg og synlighed med Nyhedsbreve

Er email marketing ikke ligegyldigt nu, hvor vi alle sammen har overfyldte mailbokse og er dødtrætte af dårlige annoncemails?

Nej, email markedsføring er fortsat en af de mest værdifulde marketingkanaler for en lang række meget forskelligartede virksomheder – og sikkert også for din. Men der er selvfølgelig stor forskel fra branche til branche på, hvilken type nyhedsbreve, man skal sende ud.

I dette inspirationsforedrag får du en grundig introduktion til, hvorfor det stadig er en god idé at bruge nyhedsbreve i din markedsføring. Herefter vil du lære, hvordan netop dit nyhedsbrev kan blive dét, som skiller sig ud i den overfyldte mailboks, ligesom du vil lære om vejen fra læser til betalende kunde. Endelig vil du blive præsenteret for en række eksempler på do’s and don’ts fra den virkelige verdens nyhedsbreve, så du ikke behøver lave de samme fejl, som andre har gjort.

Efter de to timer vil du have en bedre forståelse af, hvorfor det giver mening at arbejde med nyhedsbreve, og hvordan du helt konkret skal gribe det an, hvis du ønsker at arbejde mere intensivt med nyhedsbreve i netop din virksomhed. 

Foredragsholder er Malene Fich Weischer, tidligere digital chef hos Aller Media og i dag ejer af virksomhederne Netinspire.dk og Blog-bureauet.dk, der begge beskæftiger sig med online kommunikation og content marketing.

TILMELDING:

 

Tilmelding

 

 Feedback

Sidst opdateret

05.01.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Skab salg og synlighed med Nyhedsbreve

Tidspunkt:

Tirsdag d. 15 maj 2018 kl. 08:00- 09:55

Sted:

Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk  

Tilmelding:

Skal ske via tilmeldingsmodulet til venstre.

Senest torsdag den 11. maj 2018. 

Pris: 

Gratis for medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Byforum og Turismeforum - der vil blive serveret en let morgenmad med Kaffe/The

 Alle andre deltagere: kr. 300,- + moms