Power og indlevelse i din pitch (elevatortale)

07.03.2018

På denne workshop har du mulighed for at få indsigt i dine styrker som formidler og hvordan du bedst anvender dem til at fremstå autentisk, troværdigt og skarpt. Som iværksætter skal du ofte præsentere din virksomhed på en måde så du skaber interesse hos modtageren og bliver husket. Det samme gælder når du møder nye kunder, potentielle samarbejdspartnere og investorer, eller når du netværker med dine bekendte og andre interessenter. Det er essentielt at være i stand til at pitche sin virksomhed personligt, levende og fængende på et kort tidsrum på mellem 10 og 60 sekunder.

I denne workshop arbejder vi med at styrke din personlige fremtræden når du pitcher, så du har gennemslagskraft og bliver husket. ALLE har noget de er særligt gode til når de præsenterer. Det er det vi arbejder på at styrke i samspil med at vi udvider jeres komfortrum ved at pitche mange gange og i det hele taget præsentere foran andre.

Workshoppen er bygget op omkring praktiske øvelser, suppleret af enkelte korte oplæg. Du skal forberede dig inden workshoppen og på dagen arbejder vi både med udvikling og afprøvning af din pitch. Vi arbejder med forskellige pitch-scenarier og alle kommer på gulvet og får individuel feedback. Der bliver også tid til at gå i dybden med din personlige fremtræden og hvordan du opfattes af andre.

Udbytte:

  • Træning i at pitche din virksomhed til forskellige målgrupper
  • Træning i hvordan du personligt og autentisk brænder igennem
  • Teknikker til at gøre din formidling mere levende, inspirerende og motiverende
  • Større ro og nærvær når du pitcher

 

For yderligere info og tilmelding følg linket her til VækstfabrikkerneFeedback

Sidst opdateret

15.02.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske informationer

Tid: Onsdag den 7. marts 2018
kl. 09.00-16.00

Sted:
PSVIDENSCENTER

Højvang 5, 4300 Holbæk

 

OBS: maks 35 deltagere og de første 15 pladser er reserveret Vækstfabrikanter.

Tilmelding:
Nødvendig og kan ske via linket nederst i invitationen

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister mm. der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.