Spring til indhold

LinkedIn - Social Selling

Social selling handler om at bruge sociale medier til at skabe relationer som en del af salgsprocessen. LinkedIn er særligt egnet til social selling fordi det er en professionel platform, hvor arbejde og karriere er i fokus. Hør Morten Vium oplæg om social selling på vha. LinkedIn.
30.08.2018

Social Selling på LinkedIn 

­

Social selling handler om at bruge sociale medier til at skabe relationer som en del af salgsprocessen. LinkedIn er særligt egnet til social selling fordi det er en professionel platform, hvor arbejde og karriere er i fokus.

Ved at opbygge en god profil, kommunikere med dit netværk og udgive brugbare opslag, kan du skabe tillid, få flere anbefalinger, generere leads og på den måde øge dit salg.

Holbæk Erhvervsforum har i samarbejde med Morten Vium fra Netværks Akademiet valgt at sætte fokus på LinkedIn og social Selling. Netværks Akademiet er specialister i at sammensætte kursusforløb, der giver jer den nyeste viden om salg på LinkedIn, men også at tænke den viden ind i jeres dagligdag, så du og dine kollegaer faktisk får rykket og skaber salgsresultater.

 

Tilmelding

 Feedback

Sidst opdateret

08.01.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

LinkedIn - Social Selling

Tidspunkt:

Torsdag den 30. august 2018 kl. 14:00-16:00.

Sted:

Rotationen/Erhvervenes Hus, Ahlgade 1C, 4300 Holbæk.  

Tilmelding:

Kan ske via tilmeldingsmodul til venstre. 

Senest den tirsdag d. 27. august 2018.

Pris:

Gratis for medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Byforum eller Turismeforum.   

For ikke-medlemmer er prisen kr. 350,- + moms pr. pers.