Spring til indhold

Klar til B&A Tilbudsgivning med EU-Supply

14.08.2018

Holbæk Kommune udbyder ca. 1. juli 2018 5 rammeaftaler på Håndværkerydelser (el, tømrer, maler, murer og VVS).

Husk løbende at kigge efter udbuddet på siden Aktuelle udbud, hvor Holbæk Kommune offentliggør sine udbud.

Holbæk Erhvervsforum og Dansk Byggeri ønsker med denne light-introduktion til EU-supply at sikre at ingen af tekniske grunde mister muligheden for at byde.

Foreløbigt Program:

14.00 velkomst v/Niels Nielsen, Holbæk Erhvervsforum

14.10 Online oplæg – Hvordan kommer vi helt og godt igennem med tilbudsgivning i EU-supply v/Mads Mikkelsen, EU-supply Danmark

Med udgangspunkt i et træningsmiljø baseret på Holbæk Kommunes udbud af 5 rammeaftaler på håndværkerydelser (el, tømrer, maler, murer og VVS) – der forventes udsendt ca. 1. juli og med en endelig svarfrist 24. august) gennemgås EU-supply´s brugerflade og vi gennemgår de enkelte trin i tilbudsafgivelsen, så vi sikrer os, at det ikke er tekniske udfordringer, der forhindrer os i at afgive et tilbud. - Bemærk at der ikke kan stilles spørgsmål omkring selve udbudsmaterialets indhold, men at fokus ligger på teknikken.

15.00 Efter en kort pause fortsætter vi med mulighed for deltagene til opkobling på det konkrete Holbæk-udbud, så vi sikrer os, at alle er inde på den aktuelle gældende tilbudsplatform - og har mulighed for at stille fornødne tekniske spørgsmål til brugen af platformen, vedhæftning af dokumenter/bilag mm. Herefter skulle alle være klar til hjemme på kontoret at arbejde videre med tilbudsafgivelsen og kan afsende tilbud inden fristen den 24. august.

 

Tilmelding til udbudskursus:

Tilmelding til "Klar til B&A-tilbudsgivning med EU-Supply

 Feedback

Sidst opdateret

25.06.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske informationer

Tid: Tirsdag den 14. august 2018
kl. 14.00-16.00

Sted:
Slotshaven Gymnasium,

Slotshaven 1, 4300 Holbæk

BEMÆRK: Indgang fra Lundemarksvej.

 

Tilmelding:
Nødvendig og kan ske via tilmeldingsformularen nederst

eller
e-mail: heforum@heforum.dk

senest 6. august kl. 12.00

Bemærk at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en mail med kvittering og at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister mm. der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.

Pris: Gratis for medlemmer af Erhvervsforum eller Dansk Byggeri.

(ikke-medlemmer opkræves kr. 200+moms)

Bindende tilmelding, men dog mulighed for afbud indtil 13/8 kl. 12.00.