Spring til indhold

HEF Talks - netværksarrangement hos Søbæk Behandlingssteder

HEF Talks er et nyt netværksarrangement hvor du har mulighed og tid til at møde andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum. På hvert møde vil der også være et eller to oplæg som kan være lige fra oplysende og inspirerende fortællinger om virksomheder, personer, erfaringer og erkendelser over til helt regulære røverhistorier.
08.11.2018

HEF TALKS 

HEF TALKS er et nyere koncept/netværksarrangement, hvor medlemmer af Holbæk Erhvervsforum kan mødes og netværke med hinanden. Fokus er på at netværke og møde nye mennesker. 

Som inspiration og kickstarter til nogle gode samtaler vil vi hver gang have et eller to korte oplæg, som kan være lige fra præsentationer, oplysende, inspirerende fortællinger om virksomheder, personer, erfaringer og erkendelser over til helt regulære røverhistorier. Og typisk med kant.

Dette møde foregår hos Søbæk, hvor Erik Filthuth -eller Filler, som de fleste kalder ham, vil fortælle os lidt om behandlingsstederne Søbæk, som han grundlage for 33 år siden, og har drevet sammen med sin kone Annette lige siden. Vi skal høre om Eriks karriere og Søbæks udvikling fra starten og til 2017, hvor Erik og Annette solgte deres livsværk til Team Olivia Koncernen.

Erik Filthuth -Filler

Endelig skal der netværkes og mødes nye mennesker. 

Vi byder på lidt godt til ganen i samarbejde med Bromølle Kro. 

Tilmeld dig via formularen nedenfor. 

Tilmelding

 Feedback

Sidst opdateret

12.10.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

HEF TALKS - Søbæk

Tidspunkt:

Torsdag den 8. november 2018 kl. 15.00- 17.00

Sted:

Søbæk 
Søbæksparken 10
4450 Jyderup 

Ca. 20 minutter fra Holbæk i bil.

Tilmelding:

Via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest tirsdag den 5. november 2018. 

Pris:

For medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Byforum eller Turismeforum er det gratis at deltage. 

 

Persondata:

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m. der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.