Spring til indhold

HEF Talks - netværksarrangement

HEF Talks er et nyt netværksarrangement hvor du har mulighed og tid til at møde andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum. På hvert møde vil der også være et eller to oplæg som kan være lige fra oplysende og inspirerende fortællinger om virksomheder, personer, erfaringer og erkendelser over til helt regulære røverhistorier.
05.04.2018

HEF TALKS 

LUKKET FOR TILMELDING - Vi har nået det antal deltagere som Brandvæsenet tillader og må derfor desværre lukke for tilmelding. 

 

HEF TALKS er et nyt koncept/netværksarrangement hvor medlemmer af Holbæk Erhvervsforum kan mødes og netværke med hinanden.  Fokus er på at netværke og møde nye mennesker. 

Som inspiration og kickstarter til nogle gode samtaler, vil vi hver gang have et eller to korte oplæg som kan være lige fra præsentationer, oplysende, inspirerende fortællinger om virksomheder, personer, erfaringer og erkendelser over til helt regulære røverhistorier. Og typisk med kant.

Dette møde foregår på Bryghus No. 5/Holbæk Bryghus som grundlagt af en flok ølglade holbækkere tilbage i 2005.  Elisabeth Gottschalck var med fra første bryg den 5. august 2005 og siden har hun brygget det øl, der flyder i hanerne på Bryghuset No5 og som kan købes i butikker her i området. 

Denne dag får vi lov til at smage 5 forskellige øl, mens vi hører historien om Holbæk Bryghus, om Elisabeths vej ind i ølverdenen og lidt om stilarter indenfor øl.

Undervejs vil vi blive udfordret af en lille konkurrence ligesom vi vil få lejlighed til at snakke med hinanden og netværke. 

Der vil blive budt på kaffe/the/ øl/ vin eller vand. 

Tilmelding

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

19.03.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

HEF TALKS - April

LUKKET FOR TILMELDING

Tidspunkt:

Torsdag den 5. april 2018 kl. 15.00- 17.00

Sted:

Bryghus No. 5, Nygade 5, 4300 Holbæk 

Tilmelding:

Via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest tirsdag den 3. april 2018. 

Pris:

For medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Byforum eller Turismeforum er det gratis at deltage. 

Der serveres kaffe/the/Øl/vin/vand.