Oplev Hamborg - Erhvervsekskursion

Holbæk Erhvervsforum arrangerer i samarbejde med Holbæk Byråds Vækstudvalg en erhvervsekskursion til Hamborg, hvor du også kan deltage.
17.05.2017

Hamborg - en hansestad i rivende udvikling

Holbæk Erhvervsforum arrangerer i samarbejde med Vækstudvalget i Holbæk Byråd en ekskursion til Hamborg.

Hamborg er Tysklands næststørste og rigeste by. Byen har de seneste år været i en rivende udvikling med en lang række opsigtsvækkende bygningsværker som resultat.

Byen er en selvstændig delstat og Tysklands næstmindste delstat – kun Bremen er mindre. Til gengæld er byen og området meget velhavende og Hamborg har 40.000 millionærer blandt sine indbyggere.

Ekskursionen er endnu et initiativ i forhold til et udvidet fokus på internationalisering og eksport, som Holbæk Erhvervsforum og Vækstudvalget har i disse år. Turen gennemføres i fra onsdag d. 17. maj til fredag den 19. maj 2017.

Vi skal bl.a. besøge det danske Generalkonsulat i Hamborg hvor Generalkonsul Martine Gram Barbry vil fortælle om de muligheder Generalkonsulatet har for at hjælpe danske virksomheder ind på det tyske marked.

I samme forbindelse vil markedschef for Visit Denmark i Hamborg, Mads Schreiner, holde et oplæg for os omkring tyskere som turister.

Desuden skal vi besøge danske virksomheder der har valgt, at etablere sig i Hamborg. Bl.a. skal vi besøge den danske virksomhed Copenhagen Concept, der har valgt at åbne en af deres MASH restauranter i Hamborg. Her skal vi høre om virksomhedens internationaliseringsstrategi – specielt ift. Tyskland.

Ligeledes skal vi på et kort besøg hos Handelskammeret i Hamborg for at høre nærmere om byudviklingen i Hamborg. Med et særligt fokus på to af de største BID Projekter (Business Improvement Districts) i Hamborg, skal vi se og høre om området ”Nicolai Viertel” samt den dyre shopping gade ”Neuer Wall”. Begge områder har gennemgået en stor udvikling i løbet at de sidste 10-15 år.

Der arbejdes desuden på et virksomhedsbesøg hos Lufthansa Technic AG som bl.a. fylder ”indmad” i flyvemaskiner – stole, borde osv. samt vedligeholder flyvemaskiner og motorer for alle typer fly. Desuden servicerer de en lang række privatfly ift. custom interiør m.m.

Endelig arbejdes der på en netværksaktivitet med Dansk Business Club i Hamborg. Ligeledes skal vi mødes med den danske advokat praksis Beck Advokater, som har hovedsæde i Hamborg og bl.a. hjælper danske virksomheder i gang på det tyske marked.  

Programmet opdateres løbende. Deadline for tilmelding er mandag d. 3. april 2017 kl. 12.00. Tilmelding kan ske nedenfor. 

Bemærk at der er et begrænset antal pladser til denne tur, og at disse fordeles efter først til mølle princippet. Tilmelding er bindende og registreres først ved indbetaling på konto i Sparekassen Sjælland, Reg.nr.: 0520 Kto.nr: 1043501. Pris pr. person: kr. 5.100,- Faktura eftersendes. 

 

Hamborg - Erhvervsekskursion 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

27.03.2017

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Hamborg - Erhvervsekskursion

Tidspunkt:

Onsdag d. 17. maj kl. 6.00 - Fredag den 19. maj kl. 21.00 2017.

Sted:

Afgang fra Holbæk Kommunes hovedindgang, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk.

Tilmelding:

Kan ske via tilmeldingsmodulet til venstre. Senest den mandag 3. april 2017 kl. 12.00.

registrering af tilmelding sker ved at udfylde tilmeldingsformularen på denne side og endeligt ved indbetaling på Holbæk Erhvervsforums konto hos Sparekassen Sjælland:

Reg. nr.: 0520

Kontonr.: 1043501

Pris:

Kr. 5.100,- pr. person

Tilmeldingen er bindende og inkluderer busturen og færgefart, 2 hotelovernatninger, 3x morgenmad, 3xfrokost og 3x middaq, entréer til planlagte besøg. Faktura eftersendes. 

 

Afviklingen af turen og prisen afhænger af antallet af tilmeldinger. Derfor forbeholder Holbæk Erhvervsforum og vækstudvalget sig ret til at aflyse turen ved for få tilmeldinger.