Forventede rådgiveropgaver på B&A-projekter i Holbæk Kommune i 2019?

Når det endelige budget for 2019 er vedtaget tegnes der et billede af byggeriplanerne for 2019+ og dermed mulige rådgiveropgaver, der kommer til at ligge til grund for udbud af de forskellige B&A-entrepriser. I et samarbejde mellem Holbæk Erhvervsforum, Dansk Byggeri og Holbæk Kommune inviteres rådgivere med tilknytning til B&A-branchen derfor til informationsmøde med fokus på de kommunale B&A-projekter 2019+ og vi får mulighed for at møde de kommunale projektledere mm.
06.11.2018

Foreløbigt program:

På mødet vil der for rådgivere være mulighed for at høre om de kommunale B&A-projekter, som forventes at blive aktuelle efter det vedtagne investeringsbudget for 2019+ og dermed nogle af de projektopgaver/formodningsprojekter, som kan forventes at blive aktuelle i 2019 v/Ronnie G. Pedersen, Leder af Kommunalt Anlæg, Vækst & Bæredygtighed 

 

På mødet vil der samtidigt være mulighed for at møde de kommunale projektledere, der varetager B&A-området ved de fremtidige opgaver.

Kom og hør om mulighederne og udvid dit netværk!

 

 Feedback

Sidst opdateret

20.12.2017

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske informationer

Tid:

Tirsdag den 6. november 2018

kl. 15.00-17.00

 

Sted:

Holbæk Kommune, Kantinen

Kanalstræde 2, 4300 Holbæk

 

Tilmelding:

Nødvendig

Pris:

Gratis

Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show-fee på 200,- + moms.

Tilmeldingsfrist 1. nov. 2018

Bemærk at du med din tilmelding giver samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister mm. der kan deles med andre deltagere og Væksthus Sjælland i et fælles CRM-system.