Spring til indhold

Auktion og Fest - Velkommen til Maskebal

Vi gentager succesen med vores auktion og håber samtidig på et brag af en fest ligesom de seneste 5 år. Årets tema er Maskebal. Overskuddet går til JCI´s projekter for børn, Holbæk B & I samt endnu et almennyttigt eller godgørende formål.
26.10.2018

AUKTION OG FEST - MASKEBAL

Oplev et brag af en fest, med gourmet mad fra Restaurant SuRi,  fri bar og garanti for højt humør og dans. Tilsæt et par feststemte auktionariusser der vil gøre deres bedste for at samle ind til de gode formål. Overskuddet fra auktionen går til JCI Holbæks projekter, bl.a. "ferie for alle børn i Holbæk", HB & I samt endnu et almennyttigt eller velgørende formål.  

 

Maskebal
Årets tema er maskebal. Flot, interessant og spændende. Hvem gemmer sig bag masken? Oplev når Burlesque møder Moulin Rouge og Lady Mamalade leger med. Giv den gas med udklædningen hvis du har lyst - det er ikke et krav. Masker kan købes ved indgangen, så du også kan leve dig ind i temaet. 

Underholdning
Aftenen kommer til at byde på varieret underholdning. Vi skal opleve Natascha Vejlebo og Vejlebo Dance Studio når de udfordrer temaets rammer og sætter stemningen for aftenen.

Fra venstre: Natascha, Marcel & Tine.

Musikken bliver leveret af bl.a. Sangerinde Tine Velvet som bl.a. er kendt fra X-faktor hvor hun blev nr. 2 i 2010. Tine har udgivet flere singler og er en rutineret performer. 

Ligeledes kan vi præsentere sangeren Marcel Gbekle som også fik sit gennembrud i X faktor hvor han var en del af gruppen Alien Beat Club. Dertil kommer, at han deltog i Melodi Grand Prix i 2017 og har bl.a. været korsanger for bl.a. Rasmus Seebach, Joey Moe, Basim m.fl.  

 

Hvordan kan jeg være med?

Du kan donere til auktionen. En donation med en værdi på kr. 3.500,- inklusiv moms, udløser to billetter til Auktion og fest. Vi tager gerne imod mindre donationer som vi enten bruger til auktionen eller til vores amerikanske lotteri. Kniber det med at finde på en donation, så kontakt Caspar på tlf. 40212727 - så har vi nogle forslag. 

 

Du kan også købe en billet til festen. Billetprisen er kr. 750,- pr. pers. incl. moms. Billetterne sælges efter først - til - mølle princippet.

Tilmelding skal ske i skemaet nedenfor og sidste frist for køb af billetter er 22. oktober 2017. 

HUSK! tilmelding for betalende festdeltagere er først registreret ved indbetaling af billetprisen på vores konto i Sparekassen Sjælland

Reg.nr.: 0520

Konto nr.: 1043501

TILMELDING 

Auktion og fest - 26. oktober 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

17.08.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Praktiske informationer

Tid: Fredag den 26. oktober 2018

kl. 18.00 - 02.00

Sted: Realskolen, Absalonsvej 25, 4300 Holbæk.

Tilmelding: nødvendig og kan ske via tilmeldingsformularen nederst til venstre senest 22. oktober 2018 kl. 12.00

Donation: En donation til en værdi af kr. 3500.- inklusiv moms, udløser to billetter til festen. 

Billetter:750,- pr. deltager inkl. moms

BEMÆRK - Tilmelding er først registreret når indbetalingen er modtaget på flg. konto hos Sparekassen Sjælland:

Reg.nr.: 0520

Konto. nr.: 1043501 

Køber du billetter eller donerer til festen, bedes du indsende dit firma logo. Donationen vil også blive præsenteret på vores facebook side - auktion og fest.

 

Med din tilmelding giver du samtykke til at dine tilmeldingsdata gemmes og anvendes til deltagerlister m.m.