Værdikædenetværk for produktionsvirksomheder

16.01.2018

SHARE-BEST-PRACTICE VÆRDIKÆDENETVÆRK, januar 2018:

Vil du være en del af et ambitiøst vækstnetværk for ejerledere, direktion og mellemledere, der har til formål at give din virksomhed ‘best practice’ viden, værktøjer og relationer til opbygge en stærk værdikæde med fokus på kunden?

Læs mere her: https://startvaekst.dk/vhsjaelland.dk/valuechain360

Opstart: Tirsdag den 16. januar 2018 kl. 12-17.

Målgruppen: Produktionsvirksomheder i Region Sjælland med 5-249 ansatte. Ejerledere/direktører og/eller ledende medarbejdere indenfor salg/markedsføring – fx en god mulighed for kompetenceudvikling af ledende medarbejdere.

Om netværket: Share-best-practice netværk målrettet produktionsvirksomheder med fokus på værdikædeoptimering. Netværket løber over 10 netværksmøder hos forskellige værtsvirksomheder på Sjælland. Ved at deltage i netværket får du inspiration hos succesfulde værtsvirksomheder, faglig viden serveret i øjenhøjde fra praktiker til praktiker, erfaringsudveksling og netværk med andre produktionsvirksomheder, konkrete værktøjer til værdikædeoptimering samt sparring med netværket og uvildige vækstkonsulenter fra Væksthus Sjælland. Der vil være fokus på simple og effektfulde værktøjer og på hvordan du får prioritereret og eksekveret hjemme i din egen virksomhed.Feedback

Sidst opdateret

29.11.2017

Ansvarlig redaktør

Lena Green