Spring til indhold

Brug dig selv og din tid optimalt

22.03.2018

Indhold:

Oplever du at opgaverne hober sig op og det kan være svært at bevare overblikket og overskuddet i hverdagen? Og hvad styrer din tid?

Denne eftermiddag får du inspiration og nogle konkrete værktøjer til, hvordan du kan opnå en god hverdag. En hverdag, hvor kan gå hjem med god samvittighed og en følelse af at have nået de vigtigste opgaver.

  • Få 30 min mere om dagen.
  • Singletaske og øg dit fokus på den vigtigste opgave
  • Fasthold energien gennem hele dagen
  • Lær at træne koncentrationsmusklen

 

Til at give os brugbare tips og tricks, har vi hentet forstærkning i Jylland, nærmere bestemt Silkeborg, hvor JCI medlem og effektiviseringskonsulent Anne Goul arbejder med netop Personlig Effektivitet i Jyske Bank.

Konkret sætter Anne til dagligt fokus på forbedringer i Jyske Bank, herunder kollegaers personlige effektivitet. Sådan hjælper hun dem til at få et bedre flow i hverdagen, hvor de via et større overblik og en klar prioritering kan gå hjem med god samvittighed.

Anne Goul Jensen har stor erfaring i præsentation og facillitering af involverende processer, hvor der arbejdes med indsigt og motivation for vaneændringer.

Program:

Kl. 15.00 Velkomst

Kl. 15.10 Brug dig selv og din tid optimalt ved Anne G Jensen, Jyske Bank

Kl. 17.00 Netværk

Kl. 18.00 Tak for i dag.

 

Hvor:

Arrangementet afholdes i Kontorhotellet, Amtmandsvej 2, 4300 Holbæk.

Pris:  Billetter koster kr. 300,- - medlemmer af Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Byforum eller Turismeforum kan købe billetter til en pris af kr. 200,-

Læs mere eller print pdf-invitation

Tilmelding: Tilmeld dig via flg. link https://jciholbaek.nemtilmeld.dk/27/

 Feedback

Sidst opdateret

27.02.2018

Ansvarlig redaktør

Lena Green